folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Önemli Bir Duyuru / Bir İnsanlık Hizmeti

Önemli Bir Duyuru / Bir İnsanlık Hizmeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

AKTÜER SİGORTA ARACILIK HİZM.LTD.ŞTİ
                ZEYNEP ZÜMRÜT YILMAZ

TELEFON  0212 660 52 88
                   0212 660 52 48
    FAKS       0212 660 79 13
    MAİL       zumrut_yilmaz@hotmail.com

Bebegin tam adi  'Ege Mahir Yildiz' bu isimde internette web sitesi varmis. mumkun oldugunca  yaygin duyurabilirsek belki kurtarabiliriz. Sevgiler .

Merak etmeyin, bu bir para yardımı  talebi ve hergün gelen sıradan zincir maillerden biri değil..
    Asla para  istemiyorlar, bizden tek bekledikleri bu haberi mümkün olduğunca çok insana  duyurmamız ve
    bu nakli Ege bebek için mümkün kılmamız. Bir de dualarınızı  esirgemeyin diyorlar..

Lütfen alttaki mektubu okuyun ve  mümkün olduğu kadar etraftakilerinize iletin, ki yitirilen bir can bir bebeğe  can versin olsun !

Ümit  beyin iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.
    O  Hayata sımsıkı tutundu ama...
    Adı EGE , bizim 2 aylık bebeğimiz....
    51  günden beri İ.Ü. Tıp Fakültesi Yenidoğan yoğun bakımında yatmaktadır.Şu anda  damardan  beslenerek hay ata tutunuyor. Çeşitli hastalıkların birbirini  tetiklemesi sonucu
    incebarsağın tamamı ve kalınbarsağın yarısı   alındı.Doktorların yaşamasına mucize dedikleri
    EGE'mize bir umut ışığı  doğdu.

İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi'nde  incebarsak  nakli yapılacak,tabi ki uygun donör(gönüllü) bulunabilirse. Donörün 0-2 yaş arası 0RH+ kan  grubuna dahil  biri olması gerekiyor.Ne yazık ki  ölmek üzere veya yeni kaybedilmiş bir  donör olmak
    zorunda. Ailelerin ikna  edilmesi gerekiyor bir şekilde. Bir hayat kaybedilirken bir hayatı kazanmak an  meselesi... Eğer bulunursa ve nakil başarıyla geçerse Türkiye'de
    bir ilk yaşanacak, belki de Dünya'da..   Zaman Ege'nin aleyhine işliyor.  

Lütfen yardım edin...

Bir cana can katma zamanıdır...  
    Herk es e haber verelim. Herkes e mail yollayalım.
    Tvlere,gazetelere  ajanslara,hastanelere, belki milyonlara...
    Bu mucizeye herkes ortak olsun...  
    Küçücük bir hayat yardımınızı bekliyor..

Babası : Öğretmen Ümit Fikret YILDIZ
     umitfikretyildizz@hotmail.com  
    0505 662 68  72

# arkadaşlar Spam maillerden değildir. Bizzat kendim kontrol ettim. Bu yüzden sizinde iletmeniz ve çoğaltmanız için Konusunu açıyorum. İnsanlık aşkına TBT müridlerine duyurudur.

Selam olsun Masterdan..

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    organ bağışına önem vermek gerekiyor hakkaten belki binlerce insan bi umut bekliyodur umarım dertlerine derman bulurlar
Toplam Hit: 536 Toplam Mesaj: 2