folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Önemli Ne Yapmam Lazım

Önemli Ne Yapmam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theesesboy26
    theesesboy26's avatar
    Erkek

yarın 17 e kdr  askeri birliğe teslim olmam lazım ama az önce saat 02,00 ye aldıgım otobus firması eskişehirden istanbul tarafına giden bütün firmaların kar yagısı nedeniyle durduruldugunu ve  biletimi acık bilet yaptıgını söledi .... bu durum böle devam ederse ve birliğe geç teslim olursam nasıl bi durumla karsı karsıya kalırım...?  ( bu arada kırklareline aktarmalı gidicem)

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder,bakıştan anlayana
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

ben 3 gün sonra teslim oldum hiç bişey olmadı.Kimse sormadı bile..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    en temizi teslim olacağın birliği telefonla arayıp bilgi ver. Daha sağlam olur.

İmza mı? O da ne demek?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

theesesboy26 bunu yazdı:
    -----------------------------

yarın 17 e kdr  askeri birliğe teslim olmam lazım ama az önce saat 02,00 ye aldıgım otobus firması eskişehirden istanbul tarafına giden bütün firmaların kar yagısı nedeniyle durduruldugunu ve  biletimi acık bilet yaptıgını söledi .... bu durum böle devam ederse ve birliğe geç teslim olursam nasıl bi durumla karsı karsıya kalırım...?  ( bu arada kırklareline aktarmalı gidicem)

-----------------------------

bir kac gun gecikmeden hic bir sey olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam elindeki bileti atma eğer bir sorun çıkacak olursa onu belge olarak gösterebilirsin ama birşey olacağını zannetmiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam birşey olmaz ama geç kaldığın gün kadar geç çıkarsın.Çıkışlar geldiğinde pis koyar sana... Yapcağın birşey yok..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

trenle git hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

sana şöyle bir tavsiyede bulunuyum günün belli saatlerinde edirneye özel araç var 20 yada 30 tl filan arkşım gidiyordu ordandan kırklareline yarım saatte bir araba var. yada edirneye otobüs bileti al o şeklde git mutlaka vardır giden

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

7 günü geçince firara giriyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hiç birşey olmaz sıkma canını.Gittiğinde kar yağışı nedeniyle yollar kapalıydı bilet bulamadım de..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

onaylat bileti aldıgın firmanın indigin şubesine askeriyeye ver bişey olmaz yazıcıydım :D 

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 1557 Toplam Mesaj: 11