Önemli Ne Yapmam Lazım
-
yarın 17 e kdr askeri birliğe teslim olmam lazım ama az önce saat 02,00 ye aldıgım otobus firması eskişehirden istanbul tarafına giden bütün firmaların kar yagısı nedeniyle durduruldugunu ve biletimi acık bilet yaptıgını söledi .... bu durum böle devam ederse ve birliğe geç teslim olursam nasıl bi durumla karsı karsıya kalırım...? ( bu arada kırklareline aktarmalı gidicem)
-
ben 3 gün sonra teslim oldum hiç bişey olmadı.Kimse sormadı bile..
-
en temizi teslim olacağın birliği telefonla arayıp bilgi ver. Daha sağlam olur.
-
theesesboy26 bunu yazdı:
-----------------------------
yarın 17 e kdr askeri birliğe teslim olmam lazım ama az önce saat 02,00 ye aldıgım otobus firması eskişehirden istanbul tarafına giden bütün firmaların kar yagısı nedeniyle durduruldugunu ve biletimi acık bilet yaptıgını söledi .... bu durum böle devam ederse ve birliğe geç teslim olursam nasıl bi durumla karsı karsıya kalırım...? ( bu arada kırklareline aktarmalı gidicem)
-----------------------------bir kac gun gecikmeden hic bir sey olmaz.
-
Hocam elindeki bileti atma eğer bir sorun çıkacak olursa onu belge olarak gösterebilirsin ama birşey olacağını zannetmiyorum.
-
Hocam birşey olmaz ama geç kaldığın gün kadar geç çıkarsın.Çıkışlar geldiğinde pis koyar sana... Yapcağın birşey yok..
-
trenle git hocam
-
sana şöyle bir tavsiyede bulunuyum günün belli saatlerinde edirneye özel araç var 20 yada 30 tl filan arkşım gidiyordu ordandan kırklareline yarım saatte bir araba var. yada edirneye otobüs bileti al o şeklde git mutlaka vardır giden
-
7 günü geçince firara giriyor
-
hiç birşey olmaz sıkma canını.Gittiğinde kar yağışı nedeniyle yollar kapalıydı bilet bulamadım de..
-
onaylat bileti aldıgın firmanın indigin şubesine askeriyeye ver bişey olmaz yazıcıydım :D