Oneplus 3 Ekran Cami Kirildi
-
Yere düşen telefonla ekranın cami catladi. Çatlaklar hissediliyor dokununca. Ancak dokunmatik çok iyi hiç sorun yaşamıyorum.
Bana yardımcı olur musunuz. Panel hariç cam alsam ekranın kırık gorselinden kurtulmak istiyorum
Doğru parça konusunda yardıma ihtiyacım var. Tr de bulunur mu bilmiyorum. Varsa tr den yoksa yurt dışı biyerde bana dogru ürünun linkini atarmisiniz.
-
komple lcd al rahat et ona cam oturmak şans işi alette kırılabilir
not cam yapılamıyor bile olabilir zaten
PanxeR tarafından 26/Ağu/19 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Cam ile ekranı ısıtıp sonrasında yumaşayınca çelik tel ayırıp sağlam camı takıp yapıştıran ustalar var ama çoğu usta uğraşmaz. Zaten senin telefonun ekranı 200 liraya satılıyor. Komple sıfır LCD taktırıp geç bence.
-
oneplus a3003 model
nereden alayım. önerileriniz varmı. çinden mi alsam n11 gibi yerlerden mi alsam.
yada yurt dışında bulunup da daha uyguna alıp getirebilecek varsa onu da değerlendirebiliriz.
-
Türkiyede oneplus camı zor bulunuyor, ben 5'i 500 lira gibi bir paraya yaptırdım ki yapan arkadaş ilk camı takarken kırıyor, sonra cebinden yeni cam almak zorunda kaldı ki ikinci cam dümdüz böyle hiç op5 camı gibi kavisli değil kılıfla kullanınca çok garip hissettiriyor.
Ha bir de alacağın ekran yan sanayi olacağı için hem dokunmatik hassasiyeti hem de ekran görüntü kalitesi aynı olmayacak onu da göz önüne al.
Yerinde olsam ekran iyice gidene kadar kullanmaya devam ederdim. Güzel bir film bul parmaklarına takılıyorsa kırıklar güzelce yapıştır kolayca kalkmıyor zaten sadece ekrandaki kırıkları görüyorsun ona da bi ayda alışıyorsun :D -
SweetyVolty bunu yazdı
Türkiyede oneplus camı zor bulunuyor, ben 5'i 500 lira gibi bir paraya yaptırdım ki yapan arkadaş ilk camı takarken kırıyor, sonra cebinden yeni cam almak zorunda kaldı ki ikinci cam dümdüz böyle hiç op5 camı gibi kavisli değil kılıfla kullanınca çok garip hissettiriyor.
Ha bir de alacağın ekran yan sanayi olacağı için hem dokunmatik hassasiyeti hem de ekran görüntü kalitesi aynı olmayacak onu da göz önüne al.
Yerinde olsam ekran iyice gidene kadar kullanmaya devam ederdim. Güzel bir film bul parmaklarına takılıyorsa kırıklar güzelce yapıştır kolayca kalkmıyor zaten sadece ekrandaki kırıkları görüyorsun ona da bi ayda alışıyorsun :Darızalı bi telefon da denk gelse onun ekranını da kullanırım belki. dediğin gibi bi süre daha beklemeye alayım.
-
sıfır telefon alırken iki el değeri aksesuar ve yedek parça bulunabilirliği tıpkı arabadaki gibi önemli hatta daha önemli
bir iPhone ekranını camını ahizesini ağrı dağında bile bulursunuz mesela
yada Samsung huawei en geç 2 güne sipariş ile gelir
fakat one plus oppo meizu zte parçası bulmak zor oluyor özellikle İstanbulda değilseniz büyük sıkıntı