Önerebilceğiniz Mail Server Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Direk konuya giriyim yaklaşık 1 haftadır kafayı yemek üzereyiz mail serverlardan dolayı şirketce. Barındırdığımız 100'e yakın firmanın mail hizmetlerini ayrı bir makinada sadece mail için ayarlanmış Merak Mail(Icewarp) ile host ediyoruz sunucular ttnetdc de sorunlarımız şu şekilde çalıştığımız bir firma türkiyenin tanınmış firmalarından biri ne kadar kota koysakda ip'ler blackliste düşüyor 2-3 ayda bir ip değiştirmek zorunda kalıyoruz. Ve bu aralar sunucunun down olma problemleriyle birlikte teknik ekip yardımı kolay bir şekilde alamıyoruz. Sizin önerebilceğiniz firma sistem varmıdır. Az kaldı müşteriler bizi vurucak iş yapamaz hale geldik mailler iletilemiyor diye yakınmalarından.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Yandex kurumsal tavsiye ederim. Yaklasik 150 mail barindiriyorum sorun yasamiyoruz.

Ucretsiz olmasi, parali hizmetlerden kat kat iyi. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Yandex kurumsal tavsiye ederim. Yaklasik 150 mail barindiriyorum sorun yasamiyoruz.

hocam o biraz zor kurumsal firmalar var bunların hepsini bi geçirmeye çalışırsak biteriz 100 ayrı şirket ve bunların içinde yeri geliyor 1 şirketin 100-150 mail adresi var bide adamlara yandexi kullanıyoruz dersek gülerler :D bütün kontrolün bizim elimizde olabilcek direk dedicated veya cloud sistemler arıyoruz şuan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

hocam o biraz zor kurumsal firmalar var bunların hepsini bi geçirmeye çalışırsak biteriz 100 ayrı şirket ve bunların içinde yeri geliyor 1 şirketin 100-150 mail adresi var bide adamlara yandexi kullanıyoruz dersek gülerler :D bütün kontrolün bizim elimizde olabilcek direk dedicated veya cloud sistemler arıyoruz şuan

Isim@domain.com olarak hizmet aliyorsun. Bizim sirketde saticilar gunluk en az 750 mail atiyor ve bi okadarda aliyor.  18 tane satici var hesapla artik. Ek olarak muhasebe finans ve satinalma departmanlarini saymiyorum bile.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Isim@domain.com olarak hizmet aliyorsun. Bizim sirketde saticilar gunluk en az 750 mail atiyor ve bi okadarda aliyor.  18 tane satici var hesapla artik. Ek olarak muhasebe finans ve satinalma departmanlarini saymiyorum bile.

saolasın hocam önerini göz önüne alıcam bi yandan kurcalıcam yandexi ama başka önerilerde varsa açığım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inferno
    inferno's avatar
    Erkek

Bir dönem doruk.net kullanmıştık şirket olarak gayet memnunduk. Yurtdışı merkezli arıyorsan teknik destek konusunda her zaman verim alınamıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

digitaloceandan çift çekirdek droplete iredmail kur.

http://www.iredmail.org/

dkim spf reverse dns güzelce yapılandır. tabi kurulumdan önce ipyi taratmalısın.

http://www.mail-tester.com/

buradan tam puan aldır.

4 e bölüp 25er den oluşturursan daha sağlıklı olur. 100 domain tekil ip için bence çok fazla.

20*4 den aylık 80 dolara güzel bi sistem oturtmuş olursun.

ben kurumsal bi müşterim için kullanıyorum bu sistemi.

dgn teknolojideyken günde 3 bin civarı spam mail alıyolardı. + gönderiler sürekli spama düşüyodu. kota yetmiyodu vs. vs.

wordlist oluşturup kelime bazlı engelleme yaptım postfix üzerinden. çok güzel sistem oldu 6 aydır kusursuz çalışıyor.

do yedeğini de alıyo zaten kafa rahat.

türklerin en iyisi bile spf yapılandırmaktan aciz. ticket oluşturuyosun ilgileniyoruz diyolar aradan 10 saat geçiyor anca cevap veriyolar. koca şirketin 10 saat mail trafiğinin aksamasının oluşturduğu kaybı anlatamıyosun.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

pm attım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

takipteyim

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

@Hybris hocam dediğini araştırcam ekstra bi zaman kaybı ve sıkıntı yaşatmazsa dediğini yapmayı planlıyorum tabi patronunda onayına ihtiyacımız var :D

@janni hocam pm i gördüm patronla görüşüp dönüş yapıcam sanada :)

ilginiz için tekrar tekrar teşekkürler halen aklında bişeyi olan varsa söyleyebilir fikirlere herzaman açığız :))

sonuca vardığımızda burada bilgilendirmede yapıcam en azından bizim gibi birilerinin ihtiyacı olur kafa rahat bi şekilde kurar :D

Ccaglayan tarafından 04/Tem/14 02:20 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1348 Toplam Mesaj: 10