folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Önerebileceğiniz İngilizce Kurslari ?

Önerebileceğiniz İngilizce Kurslari ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Arkadaslar bu  sene ingilizce kursuna gitmeyi dusunuyorum da kararsizim kurs konusunda

Onerebileceginiz  egitimi ogretimi   iste ilgilenmesi  falan iyi olan tavsiye edebileceginiz kurslar varmi  tabi bide fiyat

olarakta uygun olursa iyi olur .

İl olarak istanbuldayim. 

Tesekurler

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Amaç kendini geliştirmekse bireysel olarak da bu işi başarabilirsin.
    Eğer YDS gibi bir sınava hazırlanıyorsan üniversitelerin dil kursları oluyor, onlara katıl. Genelde Yrd. Doç.'luktan Doç.'luğa geçememiş olan öğretim görevlilerine birde akademisyen olmak isteyen gençlere eğitim veren sağlam hocalar oluyor. Ücreti de uygundur böyle yerlerin.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam bir dost tavsiyesi yurtdışına git. Burada sadece Grammer öğrenirsin ama yurtdışında 2 sinide öğrenirsin.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Simdi amac tabi ki kendimi gelistirmek calistigim yerde turstler geliyor dedklerinin cogunu anliyorm cat pat cavap verip

anlasiyorum ama yetmyr sadece onun icin degl ilerisi icinde lazim  bireysel olarak denedm  bi yerdn sonra

Olmyr ne bilim rehavet falan veremyrm kendimi ama kurs olursa  hem daha kisa zamanda hemde daha kolay ogrnrm die

dusunuyorum  cunku anlatmayla daha iyi ogrenilir bence  O yuzden kurs istiyorum.

Su anda yirt disina cikma sansim yok hem maddi hemde okul falan var o yuzden ki yurt disina ciksam bile cesaretm yok 

Anlasamam cunku o kadar iyi deglm  ama cok niyetm var ogrnmye.

Kulaktn duyma olarak engls time ve britsh english iyi duymstm ama baska fikirler nasihetler almak 

Her zaman iyidir ;)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 722 Toplam Mesaj: 5