Önerebileceğiniz İngilizce Kurslari ?
-
Arkadaslar bu sene ingilizce kursuna gitmeyi dusunuyorum da kararsizim kurs konusunda
Onerebileceginiz egitimi ogretimi iste ilgilenmesi falan iyi olan tavsiye edebileceginiz kurslar varmi tabi bide fiyat
olarakta uygun olursa iyi olur .
İl olarak istanbuldayim.
Tesekurler
-
Amaç kendini geliştirmekse bireysel olarak da bu işi başarabilirsin.
Eğer YDS gibi bir sınava hazırlanıyorsan üniversitelerin dil kursları oluyor, onlara katıl. Genelde Yrd. Doç.'luktan Doç.'luğa geçememiş olan öğretim görevlilerine birde akademisyen olmak isteyen gençlere eğitim veren sağlam hocalar oluyor. Ücreti de uygundur böyle yerlerin. -
Hocam bir dost tavsiyesi yurtdışına git. Burada sadece Grammer öğrenirsin ama yurtdışında 2 sinide öğrenirsin.
-
Simdi amac tabi ki kendimi gelistirmek calistigim yerde turstler geliyor dedklerinin cogunu anliyorm cat pat cavap verip
anlasiyorum ama yetmyr sadece onun icin degl ilerisi icinde lazim bireysel olarak denedm bi yerdn sonra
Olmyr ne bilim rehavet falan veremyrm kendimi ama kurs olursa hem daha kisa zamanda hemde daha kolay ogrnrm die
dusunuyorum cunku anlatmayla daha iyi ogrenilir bence O yuzden kurs istiyorum.
Su anda yirt disina cikma sansim yok hem maddi hemde okul falan var o yuzden ki yurt disina ciksam bile cesaretm yok
Anlasamam cunku o kadar iyi deglm ama cok niyetm var ogrnmye.
Kulaktn duyma olarak engls time ve britsh english iyi duymstm ama baska fikirler nasihetler almak
Her zaman iyidir ;)
-