Önerebileceğiniz Program !
-
Selamun Aleyküm
istedim program aynı ''yassak'' adlı bi program kullanmak nasib olmadı :( her indirişmde esetnod32 geçemedi.
pc şifre koyuyo falan fıstık lafı uzatmaya gerek yok sizi bekliyorum :)
başlıkta nasıl program istedimi ifade edemeedim özür dilerim.ü
şimdiden tşkürler
Selametle Kalın !
-
pim bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=BtpD2_S1iY0
-----------------------------süprizmisin hoca
-
eseti devre dışı bırak oyle kur
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
eseti devre dışı bırak oyle kur
-----------------------------virüslü dosyayı pc sokmayada gönlüm el vermiyo
-
yassak'ı naapcan ki gir system32 den engelle sitelerini
-
virus olmaz dostum bu tur programlarda antivursler sorun cıkarır, guwenlik duwarı engeller normal selerdir ..
alternatif olarak ;
İnter Filtre 4.3
Ne yazık ki dünyada sayısı milyonları bulan yasaklı site mevcut. Bu siteleri tek tekfiltre programınıza tanıtmanız imkansızdır. " Inter Filtre" programında siteyi analiz eden akıllı bir sistem vardır. Analiz sonucu site yoğun şekilde zararlı içerik bulunduruyorsa yasaklı siteler listesine eklenir ve girilmesi engellenir. Bu özelliği ile " Inter Filtre" dünyada bir kaç programdan biridir.
- Analiz sistemi ile listesinde olmayan sitenin yasaklı olup olmadığına karar verir.
- Program ve site listeleri otomatik güncellenir.
- Server sistemi , alışılanın aksine tam otomatiktir. Herhangi bir ayar gerektirmez.
- Tüm bilgisayarlar anabilgisayar özelliği taşır. Aksi belirtilmedikçe bilgisayarların yetenekleri eşittir.
- Ağdaki bilgisayarlar tam ekran kontrol edilebilir. ( yalnızca bu özelliği taşıyan programlar vardır. )
- Ağdaki bilgisayarların webcam görüntüleri alınabilir. ( yalnızca bu özelliği taşıyan programlar vardır. )
- Ekran ve webcam görüntülerini kaydedebilirsiniz. ( yalnızca bu özelliği taşıyan programlar vardır. )
- Çalışması istenilmeyen programlar yasaklanabilir. ( yalnızca bu özelliği taşıyan programlar vardır. )
- Havuz sistemi vardır. Eklediğiniz siteler eaxsoft sunucusuna gelir.download :
http://
rapidshare.com/files/130555770/interfiltre_4_3_kur_KuLL.rar
Rar Sifresi : www.mayonez.net[Alıntıdır] umarım işine yarar dostum ..