folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Önerilen Ve İndirimli Oyunlar



Önerilen Ve İndirimli Oyunlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2019
    Erkek

    selamlar. başka başlık var mı bilmiyorum ama önerebileceğiniz oyunlar varsa bu başlık altında az çok deneyimleriniz ile birlikte paylaşabiliriz.

    Spellbreak

    FPS*, MMORPG*, RYO*, BR* klasmanında bir oyun, anime karakterlerden olusuyor.

    animeden nefret etmem ama tercihde etmem acikcasi ama gercekten zevk alarak 2 arkadasimla birlikte oynuyorum. aim ve refleksleriniz cok dinamik olmasi gerekiyor. baslayali iki gün oldu, run-talent ve yanlis hatirlamiyorsam 6 farkli skill secebiliyorsunuz. (ateş-buz-toprak-zehir-elektrik-rüzgar gibi.) ve takım arkadaşlarınızla bu skilleri kombinasyonlayabiliyorsunuz. örneğin rüzgarın üstüne ateş atınca alev rüzgarı oluyor. oyun bedava. yanlis hatirlamiyorsam ilk defa bir oyunu inceleme yaziyorum, sormak istediginiz soru varsa cevaplayabilirim. aklima gelenler bu kadar. bu aksam twitch üzerinden yayın yapmayı düşünüyorum linki asagiya birakacagim.

     

    https://www.epicgames.com/store/tr/product/spellbreak/home

     

    FPS: Birinci şahıs nişancı oyuncu karakterinin kendi gözünden oynandığı oyun türü. Counter-Strike, Call of Duty gibi.

    MMORPG: Çok sayıda oyuncunun bilgisayarlarından veya oyun konsollarından internete bağlanarak birlikte oynadığı, oyun esnasında çeşitli karakterlere büründüğü devasa video oyunu türü. En belirgin örnek Knight Online, Silkroad, Ultima Online

    RYO: Rol yapma oyunu. 

    BR: X sayisi kadar oyuncuyu bir alana atiyorlar, ve sona kalan kisi-takim birinci oluyor. Örneğin H1Z1-PUBG-Fortnite gibi.

     

Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 1
oyun fps mmorpg oyun önerileri ryo