Önerilerinize İhtiyacım Var
-
Beyler bi fırsat domaini aldım buna fırsat sitesi yerine masaüstü programı düşünüyorum çokmu saçma bilmiyorum ama 2-3 gündür düşünüyorum sizinde önerilerinize ihtiyacım var
Şöyleki; site teamweaver tarzında sadece programın indirileceği linki vericek program hakkında detaylı bilgi vericek
program indirildikten sonra program üzerinden kayıt, ve istenilen kategori veya bütün kategoriler takip listesine eklenicek
örnek ben erkek giyim kategorisini takip listeme ekledim, internette sörf yaparken yeni bir fırsat eklendi ve alt sağ köşede kutucuk çıkıcak 1 fırsat var diye uyarı vericek tıkladığımda yine program üzerinden bi pencere açılacak o pencerede fırsat detayları yer alıcak ordanda fırsatın olduğu siteye gidilebilecek.
E-ticaret siteleriyle anlaşıp bu fırsat habercisi adını verdiğim masaüstü program için günlük veya haftalık fırsat eklettiricem kullanıcı taraflı ise google ve facebook reklamları ile programın cokca indirilmesini sağlamayı düsünüyorum.
Sizce oluru varmıdır? Önerilerinize ihtiyacım var ben iyi bi fikir oldugunu düsünüyorum ve ciddi ciddi bi programcı ile anlaşıp yazdırmayı planlıyorum boşa paramı harcamakta istemiorum :/
-
hepsi burada boyle bir ilan yapsa masaüstü yazılım indirin firsatlari takip edin dese belki ben dahil bir çok insan indirir lakin hiç bilmedigi bir site kendisine birsey indirmesini soylediginde bunu yapmasi epey güc üyeleri teşvik edici birsey yapman gerekiyor bunuda düsünmek gerek tabi
-
Lotus bunu yazdı
hepsi burada boyle bir ilan yapsa masaüstü yazılım indirin firsatlari takip edin dese belki ben dahil bir çok insan indirir lakin hiç bilmedigi bir site kendisine birsey indirmesini soylediginde bunu yapmasi epey güc üyeleri teşvik edici birsey yapman gerekiyor bunuda düsünmek gerek tabi
tşk hocam öneri için, eğer iyi bir izlenim verilirse indirilir diye düsünüyorum