Önerin Laptop
-
Hacıgiller özellikleri yüksek olan bi laptop önerisi istiyorum
İşlemcisi en son kaç cekirdek varsa okadar olcak.
Ram Enaz 4 Gb
HDD en az 320 Gb
Ekran kartı en az Geforce 8400 Bu ayar veya daha yüksek kaliteli sağlam bi marka önerinizi mümkünse linkle birlikte bekliyorumm !!
edit : up
-
ben bunu buldum ama bundan daha iyisi http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=84931&ad=ASUS+X61SV240DV+T8600+4GB+320GB+VHP+Tasinabilir+Bilgisayar
-
Fikir veremeycem ama Gold bilgisayardan alcaksan bir tanıdık bul çok çok ucuza alırsın. Ses kartı almaya gittim 20 tl dedi. Orda çalışan arkadaşım var o geldi 11 tl ye aldım daha bu ses kartı pc de attıkları kazığı sen düşün :)
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Fikir veremeycem ama Gold bilgisayardan alcaksan bir tanıdık bul çok çok ucuza alırsın. Ses kartı almaya gittim 20 tl dedi. Orda çalışan arkadaşım var o geldi 11 tl ye aldım daha bu ses kartı pc de attıkları kazığı sen düşün :)
-----------------------------haha xD hacım senin arkadas bizede almazmı :D
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------Sen nerdesin paşam :)
-
4eye bunu yazdı:
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------Sen nerdesin paşam :)
-----------------------------mersin- adana?
-
hocam Hp pavilon dv serisına bak derım gecen hafta 5 tane sattım koy hizmetlerıne tutuluy baya
-
hocam su anda bır arkadasta var acer marka son 4 ıslemcı 4gb ram 9600gt 1gb paylasımsız ekran kartı vardı uzerınde full hd bır pc dı bimeksten almıstı bır bak ıstersen derım ısınma sorunu flnda hıc yok saglam pc
-