Online Alışveriş Sorun!
-
Hepsiburada dan monitor sipariş ettim kartımla fakat bi sorun cıkmıs iptal et die secenek cıktı iptal ettim para iadesi istedim fakat parayı adamlar geri yatırmadı.önerisi olan var mı?
-
Geri yatırsalar bile 1-2 gün içinde paran hesapta görülür. Hesabı tekrar kontrol eder, bi problem olursa telefonla irtibata geçersin.
-
Wizard bunu yazdı:
-----------------------------
Hepsiburada dan monitor sipariş ettim kartımla fakat bi sorun cıkmıs iptal et die secenek cıktı iptal ettim para iadesi istedim fakat parayı adamlar geri yatırmadı.önerisi olan var mı?
-----------------------------
arkadaşın alacak dekontu çıkardılar sana para iadesinimi seçtin yoksa aynı paradan başka ürün satın almayımı?eğer taksitli alışveriş yaptıysan anında göremezsin kredi kartındada bu olabilir birde bugün pazar olduğuu baz alırsan eft işlemleri kapalı..
online alışverişte ne sorun varsa sor bana
sırf hepsiburadada 33-34 alışverişim var
-
iptal et diye secenek cıktı demişsin eger sipariş takipi sayfasında cıkan siparişi iptal et secenegini diyorsan o secenek ürün kargoya verilene kadar her zaman sana tanınan bir hakdır bir sorun cıktıgı için degil yani boşuna iptal etmişsin aldıgın ürünü
Toplam Hit: 738 Toplam Mesaj: 4