folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Online Alışveriş Sorun!

Online Alışveriş Sorun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek
    Hepsiburada dan monitor sipariş ettim kartımla fakat bi sorun cıkmıs iptal et die secenek cıktı iptal ettim para iadesi istedim fakat parayı adamlar geri yatırmadı.önerisi olan var mı?

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Geri yatırsalar bile 1-2 gün içinde paran hesapta görülür. Hesabı tekrar kontrol eder, bi problem olursa telefonla irtibata geçersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Wizard bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hepsiburada dan monitor sipariş ettim kartımla fakat bi sorun cıkmıs iptal et die secenek cıktı iptal ettim para iadesi istedim fakat parayı adamlar geri yatırmadı.önerisi olan var mı?
    -----------------------------

arkadaşın alacak dekontu çıkardılar sana para iadesinimi seçtin yoksa aynı paradan başka ürün satın almayımı?

eğer taksitli alışveriş yaptıysan anında göremezsin kredi kartındada bu olabilir birde bugün pazar olduğuu baz alırsan eft işlemleri kapalı..

online alışverişte ne sorun varsa sor bana

sırf hepsiburadada 33-34 alışverişim var

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PARS
    PARS's avatar
    Erkek
    iptal et diye secenek cıktı demişsin eger sipariş takipi sayfasında cıkan siparişi iptal et secenegini diyorsan o secenek ürün kargoya verilene kadar her zaman sana tanınan bir hakdır  bir sorun cıktıgı için degil yani boşuna iptal etmişsin aldıgın ürünü
Toplam Hit: 738 Toplam Mesaj: 4