Online Alışverişte Yaşanılan Sıkıntılarla Nasıl Baş Ediliyor?
-
Hanımlar beyler bu hepsiburda denilen online alış veriş sitesini hepiniz duymuşsunuzdur, hatta bir çoğunuz alış verişte yapmışsınızdır..
Geçen pazartesi hepsiburadadan bir iki bişey sipariş ettim.. Havale ile ödedim, verdikleri sipariş kodunu havalenin açıklama kısmına yazamadım ama havaleden yarım saat sonra en ufak detayına kadar havale bilgilerini ilettim... Pazartesi, salı derken çarşamba sabah havale onaylandı, iyi dedim kargolarlar artık, olmadı çarşambada öyle geçti.
Sonunda perşembe günü zıvanadan ıktım, hak verdiler bu duruma, özür dileyip perşembe akşam üzeri kargoladılar... Onlar kargoya verene kadar her gün mesaj attım nedir durum havalede sorunmu var diye.. Bilmem ne departmanına bilgilerininzi yönlendirdik, bilgilerinizi inceleyip gün içinde kargoya veriilecek diyip durdular.. Cuma günü malumunuz bu gün, daha hala kargo köşelerinde sürtüyor siparişler..
Arkadaşların "sipariş ettim ertesi gün gönderdiler, yok bi çok siteye göre çok hızlılar" vb. gibi söylemlerine aldandım ilkkez bu siteden alışveriş yaptım..
Hakkikaten budur muhabbet ? Bu site için normal bir süremi bu? İçinizde böyle bi anormallikle karşılaşan oldumu ? Yada bu anormallikmi? Sitenin müdavinlerine sormak istiyorum şu yaşamış olduğum bekleme süresi anormal değilmi böyle ünlü olmuş bi site için? Daha önce farklı bi kaç siteden alış veriş yapmıştım havale ile ertesi gün kargolamışlardı. üstelik bi dafasında yok satan bi uydu kartıydı satın aldığım, siparişi verdikten sonra yalan olmuştu uzun süre kart piyasada.. Ama gel gelelim diğer denediğim sitelerin bu hepsiburada gibi geniş bi ürün yelpazeleri yok..
Bide kredi kartıyla daha hızlı olduğunu söylüyorlar, kredi kartıyla bu süreci yaşatmayacaklarına garantisi olan varmı ? Güvendiğiniz memnun kaldığınız online alış veriş siteler neler yazarrsanız forumca faydalanırız gibime geliyor.. Hikaye gibi oldu biraz ama uyuz oldum, göz göre göre pc marketlerden kazıkta yiyecek olsam uzun bi süre netten bi çöp almayı düşünmüyorum..
-
abi bence insanlık hali olabilir gecikebilir sonuçta yüzyüze alışveriş yabmıosn 1 çok kişi alışveriş yapıor ordan dogrudur bole bi gecikmede sana gelmiş olabilir yada bazılarınıda oluodur 1 tek sen diilsindir ne biliym .. :X ( ben ordan alışveriş yabmadım ) :D
-
havala ile sorun cıkailiyo demekki ben ordan kredi kartımla 50 tane alışveriş yapmışımdır hiç bi soorunda çıkmadı hatta beni netten alışveriş yamaya orası cesaretlendirip alıştırmıştır
-
Kardişş kredi kartıylada yemiyo açıkçası.. Havale ile kafam rahat.. Her önüme gelen yere girdiğim ve pcde koruma namına hiç bir şey olmadığı için havaleyi tercih ediyorum.. Tabi bu son deneyim çok cansıkıcı oldu.. Üç kuruş ucuz diye yada daha kaliteli bir ürüne ulaşabilme adına, bu kadar sıkıntıya girmem uzun bi süre.. Paşa paşa gidip bi pc marketten alsaydım şimdiye eskimiş garantisi bitti bitiyor olurdu...
-
hocam şaşırdım doğrusu dediklerine ben edirneye sipariş vermiştim 2 gün içerisinde elime ulaşmıştı ancak havale seçeneğini hiçbir zaman kullanmadım tabi o seçeneğe bağlı bir sıkıntı olablilir yani sitede hızlı kargo hemen ulaştı yazıları faso fiso değil.