Online Dergi
-
Son zamanlarda yeni bir yayıncılık akımı olan online dergilerin beni en çok rahatsız eden kısmı light ve fresh konuların dışında hiç bir şeye yere vermemeleriydi. Buna rağmen ‘derggi’ ve ‘derki’ gibi birçoğunu takip ediyordum. Fakat bir arkadaşın tavsiyesiyle bir dergiyi okumaya başladım. Adamların ilk sayısıymış ve bugüne kadar online dergilerde olmasına alışık olmadığım bir içerikle yayın yapıyorlar. Bana daha çok ilginç konuları güzel geldi…En azından 5 kuruş vermeden dergi okuyorum kardeşim :D heheheh
link: www.derindergi.com
-
Yahu Abdo durdun durdun turnayı gözünden vurdun. Bu nasıl dergi? Bak daha ilk sayısı galiba ben internetin kurdu olarak dolaşıyorum ama sen demesen haberim yok. Ama güzelmiş ya fakat biraz yavaş geldi bana. Ya şu arkadaşın hangisi bunu çıkartanları tanıyor mu? Bi tebrik edicem de :) Uğur Mumcu yine süper ya
-
2006 da yağmur ormanaları yok olacak kuraklık başlayacak...Laaa küresel ısınma geldi birden aklıma 2 büyük güç birleşip... şeytani planları gfilan amerika g.tü geldi aklıma olm bu herif doru söylüo olmasın a.q....haa paylaşıma saol güzelmiş hakkatten...
-
hoca tarikatlar yazı dizisi varmış bi okuyun :D :P
-
mail atalım bizide yazsınlar bizde tarikatız kardeşim illa dini bi amaçmı güdmeiz lazım :D
-
ya ama harbiden güzelmiş. diğer sayı nezaman çıkar bi bilgisi olan var mı? özellikle tarikatların devamı varmış onun için soruyorum
-
arkadaşlar bu dergilerin yeni sayıları ay başındamı çıkar ? bilgisi olan varmı?
-
bizdemi çıkartsak bi dergi pdf olaraktan :)
şöler heykır lı felan bişeyler :P