Online Ders Anlatım, Video Konferans Programları(Online Meeting)
-
Selam
25 kişilik bir sanal sınıfta online ders anatımı yapmak için ücretsiz veya cüzi miktarda ücret ödeyebileceğim Türkçe destediği olan bir sistem var mı? (Ekran paylaşımı olacak)
Denediklerim:
Teamviewer Konferans: 25 kişiye kadar ücretsiz kullanım imkanı sunuyor. Ancak android için olan teamviewer meeting uygulaması sıkıntılı. Telefona bir türlü sesi iletmeyi başaramadım.
Join.me: 10 kişiye kadar ücretsiz ancak birçok özelliği kısıtlı
webex: 25 kişilik için olan lisansı bütçeyi aşıyor
gotomeeting: 25 kişilik olan lisansı bütçeyi aşıyor
adobe connect: 30 günlük deneme sürümünü başlattım. İstediğim bütün özellikleri karşılıyor. Daha önceden de bildiğim bir sistem ancak lisansı çok yüksek. Bunun öğrenci veya öğretmen sürümlerinin fiyatını bulamadım.
bigbluebutton: içlerinden belki de en güzeli. Kendin kurulum yapıyorsun. Bunun için sunucu lazım (min 4g ram) . Ancak elde sunucu yok
Şu anda bu sistemler arasında En Mantıklısı Adobe Connect gibi duruyor. Sürekli 30 günlük deneme sürümü alarak bir şeyler yapabilirim. Ancak bunun kesin çözümüne nasıl ulaşabilirim?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Not: Bu programlar aracılığıyla yapılan eğitimden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Hayır işi gibi düşünülebilir.
shock56 tarafından 15/Eki/16 09:27 tarihinde düzenlenmiştir -
http://tr-tr.help.blackboard.com/Collaborate
Böyle bir program var blackboard isminde. Bir tane beyaz tahta veriyor sen oraya istediğini yansıtabiliyorsun ve öğrencilerinle sol tarafta videolu görüşebiliyorsun. Fiyatı nedir bilmiyorum bir göz atabilirsin.
-
shock56 bunu yazdı
Selam
25 kişilik bir sanal sınıfta online ders anatımı yapmak için ücretsiz veya cüzi miktarda ücret ödeyebileceğim Türkçe destediği olan bir sistem var mı? (Ekran paylaşımı olacak)
Denediklerim:
Teamviewer Konferans: 25 kişiye kadar ücretsiz kullanım imkanı sunuyor. Ancak android için olan teamviewer meeting uygulaması sıkıntılı. Telefona bir türlü sesi iletmeyi başaramadım.
Join.me: 10 kişiye kadar ücretsiz ancak birçok özelliği kısıtlı
webex: 25 kişilik için olan lisansı bütçeyi aşıyor
gotomeeting: 25 kişilik olan lisansı bütçeyi aşıyor
adobe connect: 30 günlük deneme sürümünü başlattım. İstediğim bütün özellikleri karşılıyor. Daha önceden de bildiğim bir sistem ancak lisansı çok yüksek. Bunun öğrenci veya öğretmen sürümlerinin fiyatını bulamadım.
bigbluebutton: içlerinden belki de en güzeli. Kendin kurulum yapıyorsun. Bunun için sunucu lazım (min 4g ram) . Ancak elde sunucu yok
Şu anda bu sistemler arasında En Mantıklısı Adobe Connect gibi duruyor. Sürekli 30 günlük deneme sürümü alarak bir şeyler yapabilirim. Ancak bunun kesin çözümüne nasıl ulaşabilirim?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Not: Bu programlar aracılığıyla yapılan eğitimden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Hayır işi gibi düşünülebilir.
https://chrome.google.com/webstore/detail/appearin-screen-sharing/bodncoafpihbhpfljcaofnebjkaiaiga
bu işini görebilir sanırım
-
Youtubede canli izleyici sinirlamasi yokmu. Varsa bu isine yarayabilir.
-
younow da bu işi yapabilirsin. Yanlız birtane de arkadaş bulman lazım. Sen dersi anlatırken yazılan yazıları kenardan sorması lazım. Konuk da alabiliyorsun