Online İş (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Not: Kendim için değil bir arkadaş için rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

Arkadaşlar durum şu ki bi abla var ve sürekli evde duruyor. internetten iş yapabilir miyim diye bana sordu. ben de konu üzerinde bir fikre sahip olmadığım için pek yardımcı olamadım. Sorularım şunlar:

1- İnternet üzerinden iş yapabilir mi?

2- Yapabilirse eğer, Güvenilir bildiğiniz yerler var mı?

3- Varsa, Kazançları Nasıl?

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Darkparadise bunu yazdı:
    -----------------------------

Not: Kendim için değil bir arkadaş için rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

Arkadaşlar durum şu ki bi abla var ve sürekli evde duruyor. internetten iş yapabilir miyim diye bana sordu. ben de konu üzerinde bir fikre sahip olmadığım için pek yardımcı olamadım. Sorularım şunlar:

1- İnternet üzerinden iş yapabilir mi?

2- Yapabilirse eğer, Güvenilir bildiğiniz yerler var mı?

3- Varsa, Kazançları Nasıl?

İnternet üzerinden kazanmanın binbir yolu var. Ancak bu ablanın pc bilgisi nedir ? Neler le uğraşmış ? bununla ilgili bilgi verirsen kendisinin işine yarayacak bilgiler paylaşalım.

Genel olarak söylersek

-E-Ticaret

-E-Marketing

-Çeşitli marketing sistemleri

-Web site reklam işleri

-Adsense vs diğer reklam sistemleri ile ilgili şeyler

-Facebook üzerinden satışlar

-Twitter üzerinden takipçi satışı

-Online satış sistemleri ve pazarlama

-.... Say say bitmez....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ticaret , e-forex yada ucuza alıp ortalama fiyata gg , sanalpazar üzerinden satsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

opusdei bunu yazdı:

İnternet üzerinden kazanmanın binbir yolu var. Ancak bu ablanın pc bilgisi nedir ? Neler le uğraşmış ? bununla ilgili bilgi verirsen kendisinin işine yarayacak bilgiler paylaşalım.

Genel olarak söylersek

-E-Ticaret

-E-Marketing

-Çeşitli marketing sistemleri

-Web site reklam işleri

-Adsense vs diğer reklam sistemleri ile ilgili şeyler

-Facebook üzerinden satışlar

-Twitter üzerinden takipçi satışı

-Online satış sistemleri ve pazarlama

-.... Say say bitmez....

bilgisayar bilgisi fazla yok bildiğim kadarıyla, bildiğin ev hanımı modu, sitenin konusu üzerine bilgileri öğrenip, gelen müşterilere falan yardımcı olabilir, call center tarzı. yani en kötü ihtimalle ne yapabilir bilmiyorum. çünkü programlardan falan anlamıyor :/ pc bilgisi olmadan en fazla ne yapabilir?

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

madem bilgisayar bilgisi yok ve ev hanımıysa bu işlere neden başvurmak istiyor anlamadım. okadar çok boş vakti varsa örnek " googleden aratıp dikiş nakış videoları izlesin çoraptır patiktir liftir vs. daha sonra giyim sektörüne de atılır" mahallede satar komşuya filan. call center neymiş ya :| 

tanıdığım bir çok ev hanımı var mahallede acayip güzel desenli namazlık işliyorlar ve satıyorlar.  bunun gibi şeylere yoğunlaşsın. e ticaretmiş falanmış bence yapamaz öyle şeyler ki sermaye durumu varmı orası da bilinmiyor.

Zehirrr . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

evlere gönderilen işlere baksın çok daha getiri sağlar kanımca mandal montajı gibi bir çok evlere gönderilen iş var yaptığı kadar kazanır evinde istediği vakit yapar konu komşuya yaptırır daha çok kazanır gibi. internet işine hiç bulaştırma kadıncağızı kafasını bulandırma haybeden :) haa illa ben bilgisayar başında para kazanıcam diyorsa da allah bildiği gibi yapsın ne diyim.

Keep Going !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hevesini kırmak gibi olmasın ama bilgisayar yada internetten anlamayan birisi internet üzerinden nasıl para kazanacak ? Bir yolu varsa bende öğrenmek isterim. İşi zor. Bilgisayar başında değilde daha farklı bir iş yapmalı...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vereyim ona telefon listesi sabadan akşama kadar milleti arasın sigorta satsın komisyon vereyim

uygunsa uygunum

(arama maliyetleri tarafımıza ait olacak net telefonu üzerinden arayacaktır) kulaklık ve mikrofonu olsun birde interneti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

vereyim ona telefon listesi sabadan akşama kadar milleti arasın sigorta satsın komisyon vereyim

uygunsa uygunum

(arama maliyetleri tarafımıza ait olacak net telefonu üzerinden arayacaktır) kulaklık ve mikrofonu olsun birde interneti

Ben calisayim lo

...said addicted.
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 9