Online Katalog/Kitap Kapağı Tasarımı?
-
Selamlar,
Bir arkadaşın bir kaç kataloğu var giyim üzerine, onları çıkarttıracağım ama dış kapak ve aralardaki kategoriler için de bir tasarım yapmam lazım.. tasarımla pek bir alakam ve becerim yok ama o arkadaşa kalsa hiç yapamaz bir şey..
o yüzden online tasarlayabileceğim şablon falan seçebileceğim siteler var mıdır? baktım ama bulamadım düzgün bir şey..
son çare artık powerpoint de bir şeyler yapmak..
öyle prof bir kapak olmayacak zaten, basit bir şeyler yapmam kafii..
-
online olanını bilmiyorum da microsoft office publisher var katalog broşür vs için , daha profesyoneli adobe indesign vardı galiba
-
http://www.freepik.com/free-vector/corporate-identity-package_713463.htm
http://www.freepik.com/free-vector/free-corporate-identity-vector-elements_713462.htm
Al hocam iki tane basit örnet ön arka sayfa yapabilirsin. Çizgilerini alıp iç sayfada kullanarak bir bütün sağlarsın vs vs. InDesign tavsiye ederim ama sana kalmiş Illustrator veya corel de olabilir.
Senin istedigine gelirsek http://www.youblisher.com/ buraya bak hiç kullanmadım öyle yer imlerinde duruyor bir kurcala işini görür gibi.
erdiburak tarafından 07/Tem/14 16:25 tarihinde düzenlenmiştir -
tamam arkadaşlar adobe a falan girmeye gerek yok :)
bu siteden iyi bi şeyler çıkarttım, arkadaş da beğendi lakin tasarım olarak kaydedemedim ve bi anda tüm çalışmam gitti :) baştan yapmak zorundayım artık..
-
belki lazım olur
-
unbalanced bunu yazdı
tamam arkadaşlar adobe a falan girmeye gerek yok :)
bu siteden iyi bi şeyler çıkarttım, arkadaş da beğendi lakin tasarım olarak kaydedemedim ve bi anda tüm çalışmam gitti :) baştan yapmak zorundayım artık..
Tasarımı yaptıgın yerde ütte save yazıyor çıkan soruya apply diyip soldan save diyince bilgisayarına JPG olarak kaydettiriyor ?
-
png olarak aldım hocam zaten sorun o değil :)
bir yazı değişmesi gerekiyordu ama kapandı yani bi yerlere bastım sonra geri alamadım.. tasarım olarak kayboldu yani..
ayrıca aynı tasarımı birden fazla kullanacağım..
-
Hocam kafandan ne geçirdiğini tam anlayamadım. İstediğini tam söylersen sana tasarım yapıp gönderebilirim. Yada istediğin her neyse yardımcı olabilirim.
Dersen ki ;
A4 boyutunda 4 sayfa kapak(ön arka / öniç arkaiç). 12 sayfa = içindekiler, ürün, reklam vs toplamda 16 sayfalık katalog yada dergi olucak diyorsan oturup beraber yapabiliriz. Nerde çıkartıcaksın bilmiyorum matbaacılarda cıkartıcam dersen onu montajlı hale getirip çıkışa hazır hale de getirebilirim. 15-30 tl birşey tutar çıktın.
-
hocam şimdi şöyle..
bir arkadaşım stilistlik yapacak, kursa falan gitti şimdi işe başlayacak, ben de şeffaf kartvizit ve afiş bastırdım, adam bana yollayacak ama y.dışında olduğum için hepsini toptan halletme niyetindeyim.
arkadaş kursa gittiğinde ona müşterilerine fikir vermesi açısından katalog vermişler powerpointte bir sürü resim işte.. düşün iki katalog (toplam 150 sayfa bildiğin moda resmi) 5000 tl ye yakın para verdi :) şimdi bi tane daha katalog aldı..
ama bunlarda kapak ya da ayrım yok. mesela erkek giyiminde, klasik var, sport var bilmem ne var, bunların aralarına da tasarım koymam gerek... bir de ana kapak olacak. kapağı tasarladım tüm kataloglarda aynı yapıyı kullanacağım sadece bir resmi bir de yazı değişecek..
sana pm den yaptığım şeyi yollayayım ama yanlış olmuş yazı, o yüzden baştan tasarlamam gerekiyor..