Online Otobüs Ve Uçak Bileti Sistemi İçin İos Ve Android Uygulama Yazdırılacaktır
-
Başlıkta belirttiğim gibi otobüs ve uçak bileti için iOS ve Android uygulama yazdırılacak servisler xml dir. Aman aman bişey istemiyoruz Obilet veya Biletall uygulamalarını inceleyip fiyat ve süre verilirse tahribattan bi arkadaşla anlaşmak isterim.
-
Bence bütçenizi belirtiniz hocam ona göre insanlar dönüş yapacaktır.
-
Önce bi talipleri görelim bütçe işini birebir konuşuruz + ödemede hiçbir sorun yaşanmayacağınında garantisini veririm yeterki sorunsuz iş olsun
-
AsortiC bunu yazdı
Önce bi talipleri görelim bütçe işini birebir konuşuruz + ödemede hiçbir sorun yaşanmayacağınında garantisini veririm yeterki sorunsuz iş olsun
bu işin garantisi benim diye bir konu olmaz hocam sözleşmeli ya da kaporalı ıs yapılrı vs .
neyse obilet ve bilet all gıbı olacak dıyorsunuz ipekin altı yapısı gıbı mı olacak bır fırma ıcın mı olacak yoksa bir cok fırma ıcın mı olacak detay verirseniz yardımcı olalım
-
obilet e baktım da hocam aman aman dediğin şey biraz tuhaf geldi :) adamlar bildiğin baya uğraşmışlar, gerek sistem olarak gerek servis olarak ..
bir mobil yazılımcı olarak ios + android için 5000 euro ya yapabilirim. uygulamalar native olacak, süre olarak da 2 ay. (başka işlerle de uğraşıyorum)
-
hipokondriyak bunu yazdıAsortiC bunu yazdı
bu işin garantisi benim diye bir konu olmaz hocam sözleşmeli ya da kaporalı ıs yapılrı vs .
neyse obilet ve bilet all gıbı olacak dıyorsunuz ipekin altı yapısı gıbı mı olacak bır fırma ıcın mı olacak yoksa bir cok fırma ıcın mı olacak detay verirseniz yardımcı olalım
Sözleşme zaten yapılacak iş başı %25 ödeme kalanı iş bitiminde şeklinde ipektr nin alt yapısını kullanıcaz
-
unbalanced anlaşamazsan bende talibim.
4 ay sürer hocam her şeyi ile.
Fiyatı da konuşuruz bulamazsan kimse.
-
janni bunu yazdı
unbalanced anlaşamazsan bende talibim.
4 ay sürer hocam her şeyi ile.
Fiyatı da konuşuruz bulamazsan kimse.
Sadece Android Kısmını yapabilirim 4000/2=2000€ istediğim süre 40 Gün Arkadaşlar ile anlaşamazsanız pm alabilirim