Online Oyun Sitemde Alışveriş Yapılmasını Nasıl Sağlayabilirim ??
-
Selam arkadaşlar . Ben 2 ay öncesinde kendime online bir oyun ve site hazırladım . Şuanda oyunum oynanabilir durumda. 18 yaşından büyüğüm ve bir banka hesabına sahibim . Oyuncularım benden oyuna bir oyun parası eklememi ve banka hesabıma gereken miktarda para yatırılarak o paranın karşılığında bir miktar oyun parasının yüklememi istediler. Ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Hesap numaramı sitede yayınlasam ve kullanıcılardan hesaba şu kadar para yatırmalarını , yatırdıklarında çıkan fişteki kodu bana yollayıp hesaplarına o kadar para yatırmamı söylesem bu durum yasal olur mu ? Ya da başka ne tür yöntemlerler bu sanal ticareti gerçekleştirebilirim ? Şimdiden bütün tahribat forum üyelerine teşekkürler .

-
bildiğim kadarı ile bi yasal sorun teşkil etmez
sonuçta adam kendi isteği ile para gönderiyor ve net üzerinden aktarım yapıyorsun herhangi bi sorun çıkmaz
ayrıca oyun ne merak ettim ?
-
Travian Pvp kardeşim .
-
Username : Dreamincode ID : 39847 İsim : Ozgur Soyisim : bıdıdıbıbı Yaş : 17 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye hocam yas 17 dıyor kendın 18ı gectım demıssın herneysede tahrıbata soyadını vermıcek kadar guvenıosan sahsı dusuncemdır cvp verme tenezzulunde dahı bulunmam..
-
şu anda 18 yaşındayım kardeşim .
-
destek@tahribat beni bekliyor :D
edit : hesap geri alındı tamamdır, puştun arkadaşı hesabın şifresini almış..
-
konu silinebilir.