Online Oyun Sitesi Host+Domain+Script Oyunda.Org
-
www.oyunda.org domaini, hostingi ve scripti toplam 100Tl' ye Satılıktır.
Scripte google reklmalarını koyabilirsiniz .
Sitede şuan 790 adet oyun var oyun sayılarını artırabilirsiniz.
Oyunlar Sitenin içinde yer almaktadır. Script 700 Mb'tır.
Satış gerçekleştikten sonra scripti indirmeniz için link vericem.
Domaini smyrna.com.tr 'den ücretsiz alacağınız hesaba ücretsiz olarak transfer edeceğim
Domain kayıt tarihi: 31.01.2012 Domain kayıt yenileme tarih: 31.01.2013
Ücretsiz Hosting kullanıyorum. Bu yüzden size ek getirisi olmayacak. Site Joomla altyapısıyla yapıldığı için herşeyi kontrol panelinden yapabilirsiniz.
Ücrette pazarlık yapılır.
http://www.oyunda.org -
Alacak Arkadaşa Hosting Benden Hediye olsun :),
Uplansın ayrıca
-
Peki ücretli bir host kullanınca getirisi olucak mı ?
-
erdiburak bunu yazdı:
-----------------------------Peki ücretli bir host kullanınca getirisi olucak mı ?
-----------------------------onu demiyor arkadaş hostum ücretsiz bi siteden aldığım için extra bi kar sağlamaz site diyor
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------erdiburak bunu yazdı:
-----------------------------Peki ücretli bir host kullanınca getirisi olucak mı ?
-----------------------------onu demiyor arkadaş hostum ücretsiz bi siteden aldığım için extra bi kar sağlamaz site diyor
-----------------------------Şimdik anladım :D Parasızlık işte hacı direk aklım oraya çalışıyor. alıp reklama baglasam gelirmi bişeyler ? yoksa ugrasmaya degmezmi ?
-
arkadaşlar 90 lira yaptım fiyatı.alacak arkadaşa
-oyunda.org scriptini (oyunlar dahil)
-oyunda.org domaini (smyrna.com.tr üzerindeki hesabınıza yada isterseniz transfer şifresini vericem)
- ileginizi çekerse firtina.in yesilcam.in kartal.in domainlerinide vericem ama bu domainlerin bitiş süresi mayısın 15'inde bilginize.
-
mart kampanyası yaptım arkadaşlar 80 lira (:
-
daha düşer bu :D şaka maka hayirli satışlar :D kim 500 milyar isterde takılı kaldım :D
-
pm attm