folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Online Oyunlarda Multi Yapmak Ve Proxy Ayarlaması ( Yardım Lütfen )

Online Oyunlarda Multi Yapmak Ve Proxy Ayarlaması ( Yardım Lütfen )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

ben proxy ayarlarımı browserdan değiştiriyorum.youtube gibi yasaklanmış sitelere girebiliyorum

şimdi bi online oyunda da multi yapıyorum 1 aydır.sizce sakata gelme ihtimalim varmı?tam yapamadım mı acaba?

şöylede bişey var proxy değiştirince ip adresi değişmiyor

misal ipadresimne.com a bakıyorum

ip adresim             78.-----------

proxy ip adresim    148.--------- 

yani bu browserdan proxy ip adresim değişiyor ama ip adresim değişmiyor.online oyunlar bunu yermi sizce lütfen bi Yardım edin..

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

valla 1 aydır yapıosan yemişlerdir herhalde :)

ama ip adresi değişincede yemiyolar bazen yinede dikkatli ol sen şikayet falan olrusa sakata gelebilirsin :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Hangi online oyun %99 knighttir:d knightse yer:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

skyvalet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hangi online oyun %99 knighttir:d knightse yer:D
    -----------------------------

şuan bir browser oyununda yapıyorum.bunda olursa diğer browser oyunlarındada tutar diye düşünüyorum.

dikkat ettiğim noktalar

1-farklı karakterler için farklı proxyler kullanıyorum.kullandığım proxyleri birbirine karıştırmıyorum.

2-mantıklı proxler seçiyorum.mesala izmir başladıysam izmir devam ettiriyorum.

3-karakterler birbirleriyle konuşuyomuş gibi birbirlerine(yani kendi kendime) pm atıyorum :)

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
Toplam Hit: 1006 Toplam Mesaj: 4