Online Satış Sitesi Yapmak İstiyorum.
-
online satış sitesi yapmak istiyorum ama havuz muhabbeti olsun istiyorum.açık arttırma bitince alıcı ödemeyi havuza yapsın.gönderici kargoyu gönderip alıcı onay verdiginde bende satıcının hesabına parayı havale edeyim.bu havuz sistemi için neler yapmamız gerekiyor.nasıl yapıcaz.bankalarla nasıl baglantı kurucaz şartlar ne bilen arkadaslar varsa yardımlarını bekliyorum..
-
hacı böyle bi sistemi ona buna sorarak iteleye kakalıya yapamazsın o kadar basit bi olay değişl dediklerin üzerinde harbiden kendin kasman gerek daha sonraki eksikliklerde buraya basvurman gerekli..
-
sen yapamazsın.
-
bence de senin altından kalkabilceğin bi iş değil kardeş. hic girişip bulaşma böyle şeye. bazı XXX siteleri üzerinden yap gitsin...
-
ciddi düşünüyorsan bütçen nedir ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
hacı böyle bi sistemi ona buna sorarak iteleye kakalıya yapamazsın o kadar basit bi olay değişl dediklerin üzerinde harbiden kendin kasman gerek daha sonraki eksikliklerde buraya basvurman gerekli..
-----------------------------aynen.
+
bu işelr şakaya gelmez bi adamın parasını ödemeyi unutursun,beceremezsin vs.. Kapında bulursun polisi dolandırıcılıktan derdinide anlatamazsın
-
kredi kartı dolandırıcılığı, alış-veriş sitesi soyan hackerlar falanlar filanlara medan okuyup böle bi site kurmak öyle basit birşey olmasa gerek...Ayrıca kim sana neden güvensin yani...Sanal alışveriş yapanların çoğu tüm güvenlik önlemlerini almış sitelere gidio....Ama kurmayı düşünüosan sana başarılar...
-
herkes diyor sen yapmaasın adam hırs yapıp sistemi kuracak gazetelere çıkacak sizde sonra a ben bunun mesajına post atmıştım diceksiniz.
-
joomla kur
virtuemart bileşenini de kur.
bak alış veriş sitsinin son twknolojik hali nasıl oluyormuş görsünler: )
Toplam Hit: 2424 Toplam Mesaj: 9