Online Satış Web Sitesi Kurmak
-
selam arkadaşlar. bijuteri firması kurup aynı şekilde webten online satış yapmak istiyorum. böyle bi site kurmanın maliyeti nedir sitenin güvenliği nasıl sağlanır iş yapma olasılığı ne kadardır ve sitenin reklamı yükselmesi nasıl sağlanır?
-
+ boyle orta yollu bır portal kurdugunda arka planda kac kısı calısması lazım kargosudur sıparıslerın takıbı fılan 1 2 kısı... kac en az kac kısı ıle yurutulebılır bu iş
-
onu atölye yapıcak kardeşim
-
Benim de merak ettiğim şey ithalat. Yurtdışından mal getirme prosedürü ne ola ki?
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------selam arkadaşlar. bijuteri firması kurup aynı şekilde webten online satış yapmak istiyorum. böyle bi site kurmanın maliyeti nedir sitenin güvenliği nasıl sağlanır iş yapma olasılığı ne kadardır ve sitenin reklamı yükselmesi nasıl sağlanır?
-----------------------------Öncelikle aklıma gelen en basit altyapı, gg veya sp gibi bir sitede dükkan açıp onu kullanmak. Teferruatla uğraşmazsın. Siten için bi domain alır bütün ürünleri tanıtır satışı gg'den yaparsın.
Bu adam benzer bişey yapıyor;
http://profil.gittigidiyor.com/_ds_
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sonzai_no_imi/tanitim/uygulama-yontemler-7846
http://sonzainoimi.com/b/sni/st_ins.php#
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------+ boyle orta yollu bır portal kurdugunda arka planda kac kısı calısması lazım kargosudur sıparıslerın takıbı fılan 1 2 kısı... kac en az kac kısı ıle yurutulebılır bu iş
-----------------------------Başlangıçta tek başına halledersin hocam.
Misal 1 hafta boyunca her gün x tane ürün girersin sisteme, satışları açarsın.
Her gün saat akşam 17.30'a kadar dükkanlar ilgilenirsin. 17.30-18.00 arası siparişleri hazırlarsın,
18.00da götürür kargoya verirsin,
19.00da kargo bilgilerini sisteme girersin..
Veya kargodan sonra dükkana dönüp, akşama kadar açık tutarsın. Malum bijuteri, ve yaz geldi.
Gece de kargo bilgilerini girersin.. Hatta girmesen de olur girmek için 3 iş günü vaktin var tabi karşı tarafa ulaşmadan girilmeli.
-
domaini sen al hostunu felan vereyim opencart kuralım dene kafana yatarsa , birşeyler olursa sitede doğru düzgün bi yatırım yapar devam edersin .Başından büyük para yatırma derim.
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------domaini sen al hostunu felan vereyim opencart kuralım dene kafana yatarsa , birşeyler olursa sitede doğru düzgün bi yatırım yapar devam edersin .Başından büyük para yatırma derim.
-----------------------------opencart vs diyorsun da, ssl olsun sanal pos olsun onları almazsa olmaz ki..
-
yoksa hepsi burada yada gitti gidiyor tarzı yerlerdemi başlasam? sonra kendime ait siteyi kurayım
-
bir şahıs şirketi kurmak en az 300-400 TL
bi odaya kayıt olmanı isterlerse oda 300 TL civarında
Bİ işyeri göstermen lazım kendine ait yoksa yerini bilmiyorum ama o da aylık 300 TL ortalama kira (standart gider her ay)
muhasebe ücreti en az 75 TL aylık (standart gider her ay)
kendinin bağkuru (250 TL ortalama standart gider her ay)
her ay kdv ödüceksin satışına bağlı bu miktar 0 satış bile yapsan yaklaşık her ay 23 TL gibi bir miktar ödüceksin
3 ayda bir kiranın stopajını ödüceksin
bunlar şirketle ilgili kısım
onun haricinde
site için :
opencart kurdun diyelim
SSL alıcaksın yıllık 70 TL
Sabit IP de yıllık 50-70 TL arası
Sanal pos ücreti yıllık garanti bankasının 150 USD civarında
sanal posu da yeni şirketlere kolay kolay vermiyolar
durum bu kısaca..
-
ilk önce gg de aç bi dükkan