Online Sınav Scripti Var Mı ?
-
Selam Tahtibat.Com Ailesi ,
Farklı kategorilerde soruları yayımlayacağım , sınava giren vatandaşın sınav sonrasında puanlarını görebilecekleri ve yanlış yaptıkları soruların doğru cevabını vs vs bulabilecekleri zaman kavramınında olduğu tabir-i caiz ise gelişmiş bir sınav scripti rica ediyorum sizden.Hangi dilde (asp , php , perl , python gibi gibi) yazıldığı önemli değil umarım birinizde vardır ve paylaşmak ister : )
Google aramlarında adam gibi birşey bulamadım bulduklarım ise paralıydı şimdi hayrıma yapıcağım bir işin için kalkıp 150 ytl kucuk bir scripte vermek istemiyorum.
Konu ile ilgilenicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. -
Up
Banada Lazım :) -
ben yazmıştım bi ara bi sürücü kursuna.şimdi güncellemem lazım.mesela her ceap şıkkı ve soru için resim ekleme falan muhabbetleride istediler.beklersen biraz tamamlayıp yollarım
edit : PHP de yapıyorum
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------ben yazmıştım bi ara bi sürücü kursuna.şimdi güncellemem lazım.mesela her ceap şıkkı ve soru için resim ekleme falan muhabbetleride istediler.beklersen biraz tamamlayıp yollarım
edit : PHP de yapıyorum
-----------------------------
Bekliyorum Hocam Tşk Ederim.. -
Aslında bu script bulnuursa ben de psikolojik testlere uyarlayabilirim. Çok hoş olur valla.
-
"legendary" ilgin için teşekkürler : )
-
MSYS vardı tahribatta :C
-
Bunlar Benim İşimi Gördü Buyrun http://uploaded.to/?id=2aykoj
Toplam Hit: 1299 Toplam Mesaj: 8