folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Online Takas Sistemi (Yeni Proje)

Online Takas Sistemi (Yeni Proje)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

şöyle bi projemiz var; para geçmeyen bi sistemde insanlar yeteneklerini, imkânlarını takas edicek. yani şöyle diyelim, bir hosting firması kurdunuz ama bir logoya ihtiyacınız var, hostinge/domaine vs ihtiyacı olan kullanıcılar logoları gönderiyor kazanan logoyla hosting takas oluyor. iki tarafın da ihtiyaçları işin içine para girmeden halledilmiş oluyor. ya da çok fazla hit alan bir siteniz mi var? ve bir tasarıma mı ihtiyacınız var? tasarımcılar tasarımı yapiyor karşılığında anlaşma süresince tasarımcının reklamı yer alıyor sitede gibi. anlaşmalar tamamen kullanıcılara kalmis. tek şart para yok, online takaslar var. 

sistemin desteklediği diller; İngilizce, Türkçe ve Almanca şimdilik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Domaini hatırlayamadım ama halihazırda böyle bir site var. Kendi içerisinde bir para birimi var, eğitim vererek biriktiriyorsun. Aynı şekilde eğitim alarak harcıyorsun.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

zumbara.com olması lazım

ulan bir susar mısın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    overbite bunu yazdı

zumbara.com olması lazım

bu sistem in time filmi gibi, 

benim bahsettiğim farklı, direkt ihtiyaca yönelik.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben aktif olarak kullanırdım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Güzel proje fakat art niyetli insanlar olacaktır mutlaka bunlara ne gibi önlemler alabilirsiniz mesela logo konusunda adam logoyu aldı hostingi vermedi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    misterio_junior bunu yazdı

Güzel proje fakat art niyetli insanlar olacaktır mutlaka bunlara ne gibi önlemler alabilirsiniz mesela logo konusunda adam logoyu aldı hostingi vermedi 

Atlamış gibi olmayayım ama belki proje yaygınlaşırsa isminin kötü anılması yeterli olabilir. Banka gibi üstü çizilebilir?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fikir güzel uygulamak zor iş

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    misterio_junior bunu yazdı

GET sistemi gibi önlemler olacak bazı, 

diyelim logo için istenilen çözünürlük 1000x1200, etkinliğe katilabilmeniz için bu boyutlarda upload yapmanız lazim ama logoyu isteyen kişi tamamı yerine logonun daha küçük halini ve üzerinde kullanılmasını önleyici şeylerle görecek. beğendiğini secicek vaat edilenleri verdikten sonra logoyu yapan taraf onaylayınca tam sürümü karşı tarafın indirmesi için açık olacak. kotu niyetli kullanan kişiler sistemden uzaklaştırılıp, kıdemli kişilerin ekstra ayrıcalıkları olacak. üyelerin birbirini oylama imkânı da olacak. 

Toplam Hit: 790 Toplam Mesaj: 9