Online Takas Sistemi (Yeni Proje)
-
şöyle bi projemiz var; para geçmeyen bi sistemde insanlar yeteneklerini, imkânlarını takas edicek. yani şöyle diyelim, bir hosting firması kurdunuz ama bir logoya ihtiyacınız var, hostinge/domaine vs ihtiyacı olan kullanıcılar logoları gönderiyor kazanan logoyla hosting takas oluyor. iki tarafın da ihtiyaçları işin içine para girmeden halledilmiş oluyor. ya da çok fazla hit alan bir siteniz mi var? ve bir tasarıma mı ihtiyacınız var? tasarımcılar tasarımı yapiyor karşılığında anlaşma süresince tasarımcının reklamı yer alıyor sitede gibi. anlaşmalar tamamen kullanıcılara kalmis. tek şart para yok, online takaslar var.
sistemin desteklediği diller; İngilizce, Türkçe ve Almanca şimdilik.
-
Domaini hatırlayamadım ama halihazırda böyle bir site var. Kendi içerisinde bir para birimi var, eğitim vererek biriktiriyorsun. Aynı şekilde eğitim alarak harcıyorsun.
-
zumbara.com olması lazım
-
overbite bunu yazdı
zumbara.com olması lazım
bu sistem in time filmi gibi,
benim bahsettiğim farklı, direkt ihtiyaca yönelik.
-
Ben aktif olarak kullanırdım.
-
Güzel proje fakat art niyetli insanlar olacaktır mutlaka bunlara ne gibi önlemler alabilirsiniz mesela logo konusunda adam logoyu aldı hostingi vermedi
-
misterio_junior bunu yazdı
Güzel proje fakat art niyetli insanlar olacaktır mutlaka bunlara ne gibi önlemler alabilirsiniz mesela logo konusunda adam logoyu aldı hostingi vermedi
Atlamış gibi olmayayım ama belki proje yaygınlaşırsa isminin kötü anılması yeterli olabilir. Banka gibi üstü çizilebilir?
-
Fikir güzel uygulamak zor iş
-
misterio_junior bunu yazdı
GET sistemi gibi önlemler olacak bazı,
diyelim logo için istenilen çözünürlük 1000x1200, etkinliğe katilabilmeniz için bu boyutlarda upload yapmanız lazim ama logoyu isteyen kişi tamamı yerine logonun daha küçük halini ve üzerinde kullanılmasını önleyici şeylerle görecek. beğendiğini secicek vaat edilenleri verdikten sonra logoyu yapan taraf onaylayınca tam sürümü karşı tarafın indirmesi için açık olacak. kotu niyetli kullanan kişiler sistemden uzaklaştırılıp, kıdemli kişilerin ekstra ayrıcalıkları olacak. üyelerin birbirini oylama imkânı da olacak.