folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Online TV-Radyo İzleme/Dinleme Sitesi

Online TV-Radyo İzleme/Dinleme Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Online tv-radyo uygulaması yazıyorum bir şahısa. Bir kaç site araştırdım ama pek hoşuma giden bir şeyler bulamadım.

Masaüstü uygulama istiyor benden, haliyle bir webbrowser kullanıp player kodlarını alıp ekranda gösterme niyetim var ama bazı sitelerde

her kanal için farklı playerlar var (silverlight,mp, flowplayer, rtmp alt yapılı olanlar v.s.)

bana kanalın adı, logosu, kategorisi ve de video playeri gerekiyor. 

http://www.hdtvler.net/

şöyle bi site buldum, feed inden bazı şeyleri alabilyiorum ama logoların hepsi yok.. ne kadar yaptıysam logoları her kanal için bulamadım, html tarafına girip de tek tek logoları da almak istemiyorum listede..

ecanlihdtvizle.com

birde bu site var.. bunda da kanal azmış.. zaten bazı kanallar da çalışmıyor anlamadım ne iştir..  (popi tv diye bi uygulamayı fiddler ile takip ettim bu siteyi kullanıyordu), 

kanalı çok, yabancı kanalları da olan, güzel kategorilenmiş bir site var mı? 

yüksek miktar olmamak kaydıyla ücretli servisler de olabilir..

Not: lütfen konu dışı tartışmalara girmeyelim, programa ne gerek var v.s. diye.. adam onu yaptırmak istiyor..

teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

uppp

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

son bir deneme daha yapayım belki denk gelrim...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

http://smartturkwebtv.com/ bak derim hocam işini göreceğinden eminim

Toplam Hit: 772 Toplam Mesaj: 4