Online Ücretsiz YGS/LYS Sınavı İmkanı Sunan Siteler
-
Selam cemaat.Bu sene össye hazırlanıyorum.Eksiklikleri görmek ve düzeltmek için deneme çözmek faydalı oluyor.Ne kadar fazla deneme o kadar yüksek başarı olduğunu düşünüyorum.Sizlere de faydalı olması açısından bu hizmeti ücretsiz veren siteleri sizlerle paylaşmak istedim.Umarım faydalı olur :)
www.Sinavagir.com

sinav.mynet.com/oss/

Bunlar dışında bilen varsa eklesin :)
-
gerçekten faydalı linkler.
-
http://www.ekolhoca.com/
-
Muritlerimize fayda saglamasi için,yariyil tatili ve sinava 2 ay gibi bir sure kalmasi sebebiyle konuyu upluyorum :)
-
bi susun hatırlatmayın çok azkaldı ben hala hazır değilim ama zamanı geldiğinde hazır olucam
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------bi susun hatırlatmayın çok azkaldı ben hala hazır değilim ama zamanı geldiğinde hazır olucam
-----------------------------adamsın aynen :)
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
-----------------------------bi susun hatırlatmayın çok azkaldı ben hala hazır değilim ama zamanı geldiğinde hazır olucam
-----------------------------adamsın aynen :)
-----------------------------
Su kalan zamanda cozumlu denemelere baksaniz bile fayda saglarsiniz emin olun. -
çok güzel bi paylaşım..bir sürü kitap aldım ama konsantre sorunundan dolayı çalışamıorum çalışsamda bi işe yaramıyo.. ve sınava çok az kaldı ne yapıcaz bilmiorum.. bu siteler çok iyi oldu benim için.. tşkler..
-
üniversiteyi geçen yıl kazanmış biri olarak kyk daki sıcacık yatağımdan selamlarımı yolluyorum. :D Allah sabrı cemil ihsan eylesin size. Zor valla. Ben 22 binle geldim. Saatlerce it gibi çalışıyordum ama heyecan panik nasip buymuş dedik. Şimdi üniversiteye geldik ders yapamıyoz *mk. Yat yat dersi unuttum valla. Sınav yolunda saçını başını dökmüş sıyırmış biri olarak içinden çıkamadığınız bir durum olursa pm de beklerim. Dert dinlemeyi severim belki faydam bile olabilir :))