folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Online Veri Madenciliği Programları

Online Veri Madenciliği Programları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

Merhaba mürit ve mürideler,

Ben Tübitak Teknogirişim programına başvuracağım. Bu bağlamda bir çok soruya cevap vermem lazım. Bunlardan biriside rakip analizi haliyle. Size sormak istediğim soru şu; bildiğiniz, aktif olarak çalışan, ücretli/ücretsiz online data mining yapabilen software veya toollar var mı ? Şimdiden cevaplar için teşekkürlerimi sunuyorum.

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

raidan6 ücretli

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

raidan6 ücretli

Teşekkür ediyorum kontrol de edeceğim. 

Edit: Uygulamayı kabaca anlatabilirsen sevinirim kardeş :) farklı bir yönü varsa öğrenebileyim. 

DeadLyShadoW tarafından 26/May/16 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

önümüzdeki önem ben de bireysel (1512) den başvurmayı düşünüyorum. daha çok veri analizi üzerine mining'den ziyade. geçen ay aslında data mining için duyuruları vardı ama sanırım bireysel değildi mail falan attım ama sallamadılar. başvurmayı düşündüğün program hangisi hocam senin?

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

Aynı şekilde 1512'ye başvuracağım bende.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

Teşekkürler inceleyeceğim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

pek anlamam ama WEKA? 

(Şahsa beleş şirkete parayla)

Dryrock tarafından 27/May/16 16:12 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı

pek anlamam ama WEKA? 

(Şahsa beleş şirkete parayla)

Teşekkür ediyorum doğru bir cevap :) RapidMiner, Weka, MOA gibi programları zaten incelemiştim kardeşim yine de teşekkür ederim. 

Genel Not: Data management tool yani dmg.org'da bulunan daha çok kurumsal hizmet veren yazılımları da inceledim. Bunun dışındakiler için halen önerilere açığım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam radian6 keywordler belirleyip data mining yapıyor. mesela tahribat kelimesi ve tahribat ve ekerci kelimesini keywword olarak girersen türkiye seçersen; türkiye içinde tahribat ekerci kelimeleri geçen sayfları postları buluyor

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler