Önlisans Ve Askerlik
-
Iyi akşamlar önlisans mezunu olacam açık ogretimden 2 yıllık yine bir bölüm okusam lojistik adalet gibi ondanda mezun olsam 2 önlisans diplomam olacak kısa dönem askerlik yapma durumu nedir ?
-
yok hocam 4 yıllığı bir bütün halinde okuman lazım:)
-
Bende öyle biliyorum arkadaslarla iddalastik haklıymışim :)
-
önlisans mevzunu ol sonra git açıkögretim işletmeyi bitir o zaman kısa dönem yapabilirsin. sınavsız geçiş hakkın vardır işletme yada kamuyönetimine diye biliyorum ben...
-
arkadaşın önlisans diploman ile açıkğretimde 4 yıla tamamlamayı kast etmiştir yani 3. sınıftan başlayıp 2 yılda lisans diploması alırsın
-
seagate189 bunu yazdı
Iyi akşamlar önlisans mezunu olacam açık ogretimden 2 yıllık yine bir bölüm okusam lojistik adalet gibi ondanda mezun olsam 2 önlisans diplomam olacak kısa dönem askerlik yapma durumu nedir ?
2 + 2 4 etmez fakat
önlisans okudugun okulun uzerıne dgs e snavına gırmeden dırekt olarak aof le işletme iktisat kamu yonetımı okuyabılıyorsun . önceden 2 yıl okuyup tamamlıyordun ama artık 3 yıl yaptılar sanırım . calışmadan bitirebileceğin bir okul degıl aof .
-
-
seagate189 bunu yazdı
bende dört senedir önlisans 1.sınıftayım bu sene sınıfı geçince 4 yıllık okudum diye kısa dönem istiyim ne diyolar bakalım iyi fikir knk
-
Hocam ben 2 yıllık myo nu bitirip sınavsız dikey geçişle 4 yıllık aöf işletme nin 3 sınıfından devam ettim bu dönem gelecek sınav sonuçlarına göre
bitip bitmiyeceği çıkıcak ortaya biterse lisans mezumyum sonra gelsin kısa dönm :)