folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Önlisans Ve Askerlik

Önlisans Ve Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Iyi akşamlar  önlisans  mezunu olacam açık ogretimden 2 yıllık yine bir  bölüm okusam  lojistik adalet gibi ondanda mezun olsam 2 önlisans  diplomam olacak kısa dönem askerlik yapma durumu nedir  ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

yok hocam 4 yıllığı bir bütün halinde okuman lazım:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Bende öyle biliyorum arkadaslarla iddalastik haklıymışim :)

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

önlisans mevzunu ol sonra git açıkögretim işletmeyi bitir o zaman kısa dönem yapabilirsin. sınavsız geçiş hakkın vardır işletme yada kamuyönetimine diye biliyorum ben...

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

arkadaşın  önlisans diploman ile açıkğretimde 4 yıla tamamlamayı kast etmiştir   yani 3. sınıftan başlayıp 2 yılda lisans diploması alırsın 

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Iyi akşamlar  önlisans  mezunu olacam açık ogretimden 2 yıllık yine bir  bölüm okusam  lojistik adalet gibi ondanda mezun olsam 2 önlisans  diplomam olacak kısa dönem askerlik yapma durumu nedir  ?

2 + 2 4 etmez fakat 

önlisans okudugun okulun uzerıne dgs e snavına gırmeden dırekt olarak aof le işletme iktisat kamu yonetımı okuyabılıyorsun . önceden 2 yıl okuyup tamamlıyordun ama artık 3 yıl yaptılar sanırım . calışmadan bitirebileceğin bir okul degıl aof .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

bende dört senedir önlisans 1.sınıftayım bu sene sınıfı geçince 4 yıllık okudum diye kısa dönem istiyim ne diyolar bakalım iyi fikir knk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Hocam ben 2 yıllık myo nu bitirip sınavsız dikey geçişle 4 yıllık aöf işletme nin 3 sınıfından devam ettim bu dönem gelecek sınav sonuçlarına göre 

bitip bitmiyeceği çıkıcak ortaya biterse lisans mezumyum sonra gelsin kısa dönm :)

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 9