Onur Belgesi(Müdürün Pcsini Bozmama Rağmen)
-
Bu gördüğünüz şahsiyet yani Xursi :D Okulda dergi çıkardı okul sitesiyle uğraştı amk bi tarafnı yırttı.SOnra dün Müdürün pcsine oturdum trojan kurmaya kalkıştım 2-3 tane:DD Sonra da pc yi kayıp ettik . Masaüstü çıkmıyordu güvenli modda açılmıyordu amk bibok olmuyordu Reel_kurd u aradım reel hal vaziyet öle tek yol devrim dercesine tek yol format dedi.
Ve bu sabah adımı okuuyp onur belgesine laik ettiler beni:D
(Gerçi ben gitmedim sabah benim yerime arkadaş aldı)
-
olm sana o kadar dedim salak herif onceden ayarla bı tane onu kur die...3-4 tane kurarsan zavallı pc kaldıramaz tabaii :D:D...ama ona ragmen onur belges,i verdıya hella olsun o müdüre :D:D
-
ben yapsam dış kapıdan sokmaz aqmun müdürü xD
-
hay m.k
-
ne demişler deveye diken müdüre siken yaraşır
-
la yalan , sümme haşa yalan :D okul sitesini yapamayınca müdür tiçawüz etti , bu da karşılığında onur belgesi istedi :D:D
-
Ha sittir lan amk arada dergide çıkardım ben hatta ve hatta dergimizin adı Paydos tu :D
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
olm sana o kadar dedim salak herif onceden ayarla bı tane onu kur die...3-4 tane kurarsan zavallı pc kaldıramaz tabaii :D:D...ama ona ragmen onur belges,i verdıya hella olsun o müdüre :D:D
-----------------------------
aha burdasın yakaladım seni..Hoca kehanet@tahribatı almak isteyip duruoyosun, bende siliom boşuna kasma maillerin bana gelio...
-
müdürde sorun warmışTa