Onur Yok,Şeref Yok %47 Değil %98 Olsan Ne Olur
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1087268470156&oid=22160303736
Bu adamın anti-emperyalist anti amerikancı duru$unu takdir ediyorum umarım susturulmaz.. -
çok yazık bunuda harcarlar yakında yazık olacak. Nede olsa doğruları söyleyenler vb insanlar trafik kazalarında ölüyor yada derin çeteci diye içeri alınıyor.
-
-hanim merhaba! ben reenkarne oldum da geldim
-renekörnö?
-cavit ben cavit, iki sene evvel mefta olmustum ya
-euzübillaaahimineşşeytanirracim
-korkma hanim, seninleyim yine kokunu sicakligini aliyorum yine eskisi gibi, mis gibi
-nerdesin bey?
-ee öö sey hanim ben bit olmusum bu sefer yaa
-ne biti bey?
-am biti ehele
-sicarim boyle reene körnüne bey, ucurdum seni, git baskalaş gel
-dur hanim nabiosun dursana ahey öhöyyyyy
*pıt -
dogru soyleyenlerin sevilmedigi bir ortamin olustugunun bariz ornegidir. Nihat Genc in sevilmeme sebebide budur.
-
3 kurusluk adamlarin 5 kurusa harcamaya calistigi bir aydin yazar.Sevilmemisinin sebebi bir cok kisinin soylemek isteyip soyleyemedigi seyleri söylmesi.Medyada kesinlikle varolmasi gerekiyo bence..
-
akp ile papaz olan dogan holdıng grubu su adamı progralara cıkarsa yeterlı bence :D
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
akp ile papaz olan dogan holdıng grubu su adamı progralara cıkarsa yeterlı bence :D
-----------------------------yapamaz, Nihat Genc in oyle bir tuzaga dusup kendini kullandirtacagini sanmam
-
başlığa bakarak aslında dolaylı yoldan halkın da sereften ve onurdan yoksun olduğunu söylüyor, madem öyle halk niye nihat genc'in tanımladığı gibi birini seçsin hem de üst üste. galiba bu eski yayın, davostan sonra kendisi de akp ci olmuştu sanırım :)
-
Bu adamı osman pamukoglu nun partisinde görmek isterdim :)
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 9