folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Onurlu Hırsızlar - Darkmarket' Operasyonunun Türkiye Ayağı

Onurlu Hırsızlar - Darkmarket' Operasyonunun Türkiye Ayağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

http://ihsanaydin.net/category/onurlu-hirsizlar/page/3/

Selam müritler.

Yukarda verdiğim DarkMarket isimli dolandırıcılık sitesinin kuruluş , FBI'ın Türkiye ile iletişime geçmesi ve çöküşünü anlatan bir yazı dizisi.

Mutlak okumuşsunuzdur , belki pis hırsız demişsinizdir ama adamlar işini iyi yapmış , Tr'de ilk kez böyle bir yazı dizisine denk geldim.

Dark Market-Dünün Mafyaları Bugünün Hackerları adlı bir kitap daha var. Bu kitapta ise kredi kartı dolandırıcılığının geçmişi ve bu işe bulaşanların hepsinin hazin sonu anlatılıyor. Ayrıca Türkiye ile ilgili özel bölüm var. Ben okudum , paylaşayım dedim. Okuyup okumamak size kalmış.

İyi eğlenceler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hırsızlığın onurlusu falan yoktur.Hepsi orospu çocuklarıdır.Zaten fahişelikten sonra dünyanın ikinci en eski mesleği.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

2-3 kere okudum daha önceden. Gayet akıcı, güzel bir yazı dizisi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

dijital alemde herşey illa ki iz bırakıyor. hele alışveriştir karttır falan. e niye bu kadar adam atlıyor bu işe? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Prometheus bunu yazdı

dijital alemde herşey illa ki iz bırakıyor. hele alışveriştir karttır falan. e niye bu kadar adam atlıyor bu işe? 

Kapitalizm. Tek sebep. Eğer kimsede villa olmazsa kimse villa alacak kadar paraya gerek duymaz. Para dediğimiz şeye verdiğimiz değer arttıkça aklı basan , iyice borç batağına sıkışmış olan , kendini fakir hisseden adamlar bunlara bulaşıyor. Bir abim vardı kafası farklı çalışan , derdi eğer 10 sene sonra çıkacağımı ve paranın bende kalacağını bilsem banka soyarım derdi. Bu abim zamanında borç almış bankadan ailesi için , bankalara nefret duyardı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

adam gibi bi mobil versiyon yapmamış siteye. wp normalde mobile uygun, onu nasıl bozdun be adam? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı

Hırsızlığın onurlusu falan yoktur.Hepsi orospu çocuklarıdır.Zaten fahişelikten sonra dünyanın ikinci en eski mesleği.

hoca şimdi şu mevzu var. hırsızlık yaşamadıkça hırsızı haklı görür insan. çocuğu açtır falan der. benim ayakkabıyı götürmüşler , ben o ayakkabıyı 3 senedir giyiyordum. Temiz kullanıyordum. Ayrıca bir ayakkabı daha var ama onu törenlerde , gezme tozmada giyiyordum. Benim 3 senelik ayakkabıyı götürdü eleman **k gibi kaldım ortada. Tören ayakkabısını giydim, bu ayakkabı eskidi narin olunca. Bir ayakkabı alması zor mu , değil. Çalışmıyorsan 3 gün çatıda kiremit döşersin alırsın 90 kağıt. hadi bilemedin 60. özetle hırsızlık fahişelikten kötüdür.

--------------------------------------------------------------------------

Ancak olayın şu kısmı var. ABD bizi sömürüp duruyor. O yüzden amerikalıya geçirebildiğin kadar geçireceksin. Acımam şahsen elimde amex olsa şu  an.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Onlar kimsenin parasını zorla almıyorlar. Zekalarını kullanıp sistemlerdeki açıkları bularak  ABD’nin ‘kanlı parasını’ çalıyorlardı. Onların tanımına göre ‘kanlı para’dan pay almanın ahlaksız bir tarafı yoktu. Bankalardaki hesapları boşaltmanın onlar için bir sakıncası yoktu. Sonuçta bu hesaplar sigortalıydı ve son kullanıcıya hiçbir şey olmuyordu. Hatta bankaya bile olmuyordu. Sigorta şirketleri bu zararları karşılıyordu. Öyleyse banka hesaplarını boşaltmak ABD’nin kan ve gözyaşıyla elde ettiği parayı ele geçermemenin en adil yoluydu. Onlar vicdanlarını böyle rahatlatıyorlardı.

şu cümle bitirdi beni amk :< ayrıca internette bir lider kavramının olabileceğine inanmıyorum ben, her zaman daha zeki ve daha iyi adamlar çıkıyor. 

Living Death
Toplam Hit: 1605 Toplam Mesaj: 8