folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Open Office 3.2 Çıktı Ve Daha Fazla Hız Vaad Ediyor

Open Office 3.2 Çıktı Ve Daha Fazla Hız Vaad Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ücretsiz ofis paketi OpenOffice yeni sürümü final aşamasına ulaştı. 3.2 nolu sürümde başlangıç süresinin kısalmış olmasıyla birlikte artık OpenOffice ile düzenleme, yazma ve hesaplama çok daha eğlenceli.

Yayımlanan sürüm notlarına göre Microsoft Office dokümanlarının aktarılması da belirgin derecede iyileştirildi. Ayrıca yeni sürüm itibariyle metin programı Writer, bir dokümanı düzenlerken otomatik düzeltme seçeneklerine eklenen terimleri hatırlayabiliyor.

Bunun dışında tablo hesaplama programı Calc da yenilikler sunuyor: Profesyonel veri işlemcileri ve sayılarla çokça uğraşanlar gelişmiş otomatik doldurma fonksiyonlarının yanında istatistikî özelliklerdeki iyileştirmelere de sevinecek.

Download: OpenOffice 3.2 (İngilizce)

Kaynak: Chip

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Microsoft'un zulmüne karşı herkese openoffice.İşletim sistemi kadar ücreti var MS OFFİCE in,işletim sisteminden fazla güncellemesi var.Korsan kullanabilen yetenekli insandır (: Sırf kelime işlemci için,bazen de sunum için kullanmaya çalışmak gereksiz ms office i.Her yeni sürümde daha fazla gereksiz! bileşenle geliyor benim açımdan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ms office 2007 şifreli .docx belgelerini open office ile açamıyorum açılmıyor nedense şifre sorma ekranı filan da gelmiyor böyle bir srun yaşayan varmı bu sürümde o sorun giderildi mi?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İkisinide kullanıyorum, kafede lisans sorunu olduğu için Open Office hayat kurtarıyor, ama evimde para verseler yüklemem...

Microsoft Officenin yanından bile geçemez...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

İkisinide kullanıyorum, kafede lisans sorunu olduğu için Open Office hayat kurtarıyor, ama evimde para verseler yüklemem...

Microsoft Officenin yanından bile geçemez...

-----------------------------

Yavaş geçemez writer ve calc başa baş gider hele eklentilerini kurunca geçer bile, makkajı aldatmasın office seni,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün güncelleştirmelere baktım yine office ile alakalı güncelleştirmeler var. çok sıkta kullanmadığım için bu programı denedim nasılmış direk openoffice e geçtim. office 2003 kullanan birçok kişi var en azından bu kişilere diyorum geçin openoffice e artık diye..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Openoffice iyidir ya özellikle openoffice math matematik ödev sunumlarımı falan hazırladığımda çok işime yarıyor.

Toplam Hit: 1073 Toplam Mesaj: 7