Open Office 3.2 Çıktı Ve Daha Fazla Hız Vaad Ediyor
-
Ücretsiz ofis paketi OpenOffice yeni sürümü final aşamasına ulaştı. 3.2 nolu sürümde başlangıç süresinin kısalmış olmasıyla birlikte artık OpenOffice ile düzenleme, yazma ve hesaplama çok daha eğlenceli.
Yayımlanan sürüm notlarına göre Microsoft Office dokümanlarının aktarılması da belirgin derecede iyileştirildi. Ayrıca yeni sürüm itibariyle metin programı Writer, bir dokümanı düzenlerken otomatik düzeltme seçeneklerine eklenen terimleri hatırlayabiliyor.
Bunun dışında tablo hesaplama programı Calc da yenilikler sunuyor: Profesyonel veri işlemcileri ve sayılarla çokça uğraşanlar gelişmiş otomatik doldurma fonksiyonlarının yanında istatistikî özelliklerdeki iyileştirmelere de sevinecek.
Download: OpenOffice 3.2 (İngilizce)Kaynak: Chip
-
Microsoft'un zulmüne karşı herkese openoffice.İşletim sistemi kadar ücreti var MS OFFİCE in,işletim sisteminden fazla güncellemesi var.Korsan kullanabilen yetenekli insandır (: Sırf kelime işlemci için,bazen de sunum için kullanmaya çalışmak gereksiz ms office i.Her yeni sürümde daha fazla gereksiz! bileşenle geliyor benim açımdan.
-
ms office 2007 şifreli .docx belgelerini open office ile açamıyorum açılmıyor nedense şifre sorma ekranı filan da gelmiyor böyle bir srun yaşayan varmı bu sürümde o sorun giderildi mi?
-
İkisinide kullanıyorum, kafede lisans sorunu olduğu için Open Office hayat kurtarıyor, ama evimde para verseler yüklemem...
Microsoft Officenin yanından bile geçemez...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
İkisinide kullanıyorum, kafede lisans sorunu olduğu için Open Office hayat kurtarıyor, ama evimde para verseler yüklemem...
Microsoft Officenin yanından bile geçemez...
-----------------------------Yavaş geçemez writer ve calc başa baş gider hele eklentilerini kurunca geçer bile, makkajı aldatmasın office seni,
-
bugün güncelleştirmelere baktım yine office ile alakalı güncelleştirmeler var. çok sıkta kullanmadığım için bu programı denedim nasılmış direk openoffice e geçtim. office 2003 kullanan birçok kişi var en azından bu kişilere diyorum geçin openoffice e artık diye..
-
Openoffice iyidir ya özellikle openoffice math matematik ödev sunumlarımı falan hazırladığımda çok işime yarıyor.