folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Opencart İle İlgili Bir Kaç Sorunum Var.

Opencart İle İlgili Bir Kaç Sorunum Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ptt ile kapıda ödeme olayı nasıl yapılıyor?

Kargo kısmında da sıkıntılarım var, konuda uzman arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam OpenCart'ın bu yanı güzel aslında. Kapıda ödeme olayı filan. Benim sitede de OpenCart eklentisi var. Şuan bu kapıda ödeme aktif değil. Ama bir ara düşünüp bilgi almak istemiştim. Bu yüzden gidip PTT'ye danıştım. Kapıda ödeme seçeneğini Onay Bekliyor şeklinde düzenleyip, bölge olarak Türkiye'ti seçeceksin. Ürünü kargolarken (tüm kargo servislerinde varmış bu olay) formda ''Kapıda Ödeme'' seçeneğini seçiyorsun. Yalnız ürünü gönderirken faturasını da kesmiş olman gerekiyor. Bildiklerim bunlar. İşine yarar umarım.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

modül olarakmı nasıl oluyor

yoksa ptt kapıda ödeme olayımı nasıl oluyor?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam anladığım kadarıyla PTT Kapıda Ödeme nasıl olduğunu sormuş.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

modül olarak soruyorum, ptt kapıda ödeme için başvuruda bulunuyorsun sana bir numara veriyorlar, sitede de bu noyu opencarta bağlıyorsun modülle ve işlem otomatik gerçekleşiyor onayınla birlikte.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

IRET bunu yazdı:

HannibALgan bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

modül olarak soruyorum, ptt kapıda ödeme için başvuruda bulunuyorsun sana bir numara veriyorlar, sitede de bu noyu opencarta bağlıyorsun modülle ve işlem otomatik gerçekleşiyor onayınla birlikte.

hoca benim bildiğimi anlatayım sana

ptt den posta çek hesabınolsun kargoyu gönderirken bedelli göndereceğini posta çek numaranı vermen yeterli

opencartda ise kapıda ödeme modülüne değer giriyosun işte kapıda ödeme seçilirse 5 TL ek masraf girdin adam kapıda ödemeyi seçti 10 liralık sipariş 15 lira oldu otomatik onay aldı

opencart sisteminde sn ne ayarladıysan atık hazırlanıyor , onaybekilyor v.s v.s elemanda o görünür

sen siparişi kargoya verip bedelli olduğunu söyleyince  ptt nin sana verdiği takip kodunu sipariş bilgisini güncelleyerek girebilirsin

Durumu kargolandı olarak değiş

Açıklama kısmınıa siparişiniz KP 454545454 takip koduyla ptt kargoyla gönderilmiştir.

Müşteriye bilgilendirme maili gönderilsinmi evet seçtiğin zaman

adama mail olarakda gider siparişiniz KP 454545454 takip koduyla ptt kargoyla gönderilmiştir.

diye zaten panelindende takip edebilir

hiç kapıda ödeme göndermedim ama araştırdım gittim postaneye felan sorduydum :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 6