Opencart Siteme Ortak Arıyorum
-
Merhabalar,
3-4 yıllık domainim var içeriğinde Opencart adı geçen. Bugün kontrol ettim de domainin ederi 500$ civarına ulaşmış. 1 yıldır boş olduğu için hiti filan bi hayli düştü tabi.
Neyse. Kurumsal paketler hazırlayıp müşterilerin beğenisine sunmak niyetindeyim. Elimde bi hayli fazla OC teması var. Bir çoğu themeforrest'ın ücretli temaları.
Opencart'ı tanıtacak bununla ilgili bilgiler verecek bir site hazırlıyorum. Ancak tüm bu işleri tek başıma yapamam (bu arada sistem tamamen resmi olacak. Yani işin faturasını keseceğim) bu yüzden bana destek olacak birilerini arıyorum.
Tema kurulumu olabilir, kod ekle çıkar yapabilir, siteyi sürekli güncel tutabilir vey direkt maddi kaynak yaratabilir. Pek farketmez.
Ya da en iyisi mi ben siteyi biraz eli yüzü düzgün bir hale getireyim ve buradan Opencart ile ilgili bilgisi elinde teması modülü olanları % üzerinden ortak yapayım?
Bu haftasonuna kadar bu işi yapacağım. Bakalım. Hayırlısı...
Ortaklıkla ilgili bilgi almak için PM atabilir veya PM atabilirsiniz :)
-
Open cartta kendimi geliştirmek istiyorum, daha önce çok kurdum istediğim temayı elde ettim ama hep ya bi yerde hata çıktı ya da sanal pos olayı yüzünden bıraktım :)
-
tema paylas azıcık bakalım neler var
-
sezginari bunu yazdı
Open cartta kendimi geliştirmek istiyorum, daha önce çok kurdum istediğim temayı elde ettim ama hep ya bi yerde hata çıktı ya da sanal pos olayı yüzünden bıraktım :)
Birlikte çalışabiliriz dostum, önceden senle tema ve joomla konusunda da bir dirsek temasımız oldu.
-
info@fatihaktas.com.tr den de mail atabilirsiniz
-
HannibALgan bunu yazdısezginari bunu yazdı
Birlikte çalışabiliriz dostum, önceden senle tema ve joomla konusunda da bir dirsek temasımız oldu.
yardımlaşalım dostum