Opencart Siteme Ortak Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

3-4 yıllık domainim var içeriğinde Opencart adı geçen. Bugün kontrol ettim de domainin ederi 500$ civarına ulaşmış. 1 yıldır boş olduğu için hiti filan bi hayli düştü tabi.

Neyse. Kurumsal paketler hazırlayıp müşterilerin beğenisine sunmak niyetindeyim. Elimde bi hayli fazla OC teması var. Bir çoğu themeforrest'ın ücretli temaları. 

Opencart'ı tanıtacak bununla ilgili bilgiler verecek bir site hazırlıyorum. Ancak tüm bu işleri tek başıma yapamam (bu arada sistem tamamen resmi olacak. Yani işin faturasını keseceğim) bu yüzden bana destek olacak birilerini arıyorum.

Tema kurulumu olabilir, kod ekle çıkar yapabilir, siteyi sürekli güncel tutabilir vey direkt maddi kaynak yaratabilir. Pek farketmez.

Ya da en iyisi mi ben siteyi biraz eli yüzü düzgün bir hale getireyim ve buradan Opencart ile ilgili bilgisi elinde teması modülü olanları % üzerinden ortak yapayım?

Bu haftasonuna kadar bu işi yapacağım. Bakalım. Hayırlısı...

Ortaklıkla ilgili bilgi almak için PM atabilir veya PM atabilirsiniz :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Open cartta kendimi geliştirmek istiyorum, daha önce çok kurdum istediğim temayı elde ettim ama hep ya bi yerde hata çıktı ya da sanal pos olayı yüzünden bıraktım :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

tema paylas azıcık bakalım neler var

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Open cartta kendimi geliştirmek istiyorum, daha önce çok kurdum istediğim temayı elde ettim ama hep ya bi yerde hata çıktı ya da sanal pos olayı yüzünden bıraktım :)

Birlikte çalışabiliriz dostum, önceden senle tema ve joomla konusunda da bir dirsek temasımız oldu.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

info@fatihaktas.com.tr den de mail atabilirsiniz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

Birlikte çalışabiliriz dostum, önceden senle tema ve joomla konusunda da bir dirsek temasımız oldu.

yardımlaşalım dostum

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 757 Toplam Mesaj: 6