folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Opencart'ta Durduk Yere Aldığım Hatalar

Opencart'ta Durduk Yere Aldığım Hatalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hata1: admin paneline girmek istedim, kullanıcı şifre yazdıktan sonra giriş yap dedim ancak sayfa yeniden aynı giriş ekranına yönlendi ne bir hata ne de uyarı gelmeden sanki ilk defa giriyormuş gibi. daha sonra hhtacces yeni attım attım ancak yine girmedi, index.php yeni attım olmadı en son verdiği hata şu şekilde;

Fatal error: Class 'Play' not found in /home/magictou/public_html/hediye/admin/index.php on line 144

hata2: catalog kısmında yani ürünlerin olduğu sayfadan da giriş yapmaya çalışınca aynı şekilde tekrar giriş ekranına dönüyor hata vermeden. ve şifremi unuttum deyince de aldığım hata şu 

Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/magictou/public_html/hediye/system/library/mail.php on line 148Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/magictou/public_html/hediye/index.php:108) in /home/magictou/public_html/hediye/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/magictou/public_html/hediye/index.php:108) in /home/magictou/public_html/hediye/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 29

Nedir arkadaşlar bu? öncesinde herhangi bir değişiklik vs yapmadım durduk yere böyle saçmalamaya başladı

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

genel olarak opencartta bugune dek cozemedıgım sorun olmadı ftp verırsen bakabılırım yarın a kadar yada yarın su anda wındows aktıflestırmeye calısıp aktıflestırememekle mesgulum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

vqmod/vqcache klasörünün içindekileri tamamen silip bir dene, büyük ihtimalle kurduğun bir vqmod eklentisinde bir sorun

var/varmıştır silmişsindir cachede kalmıştır.

birisi tekrar üye olana kadar sorun giderilecektir sorun tekrarlarsa bunlarada bir gözat

ilk verdiğin hata içinde şöylebir öneri var
    http://support.themeburn.com/topic/opencart-1-5-6-1-fatal-error-class-%E2%80%98play%E2%80%99-not-found

kullanıcıyada mail gitmiyorsada aynı sorunu buradan bir sormuş:
    http://www.tr-opencart.com/Konu-uye-olurken-hata-aliyorum-neden-aceba

caagroup tarafından 31/Mar/14 00:19 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mail() fonksiyonu server tarafından kapatılmıştır. smtp ile gönderttir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

mail() fonksiyonu server tarafından kapatılmıştır. smtp ile gönderttir.

BEN ÇÖZDÜM GENÇLER HATALARI

arkdaşta bir kaç bira ısmarlıcak bana varsa opencart sorunlarınız itina ile çözer tema fılan de yaparım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tebriklerden bir demet:)

iso tarafından 31/Mar/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1066 Toplam Mesaj: 6