Openmp İle Paralel Programlama
-
Herkese iyi akşamlar, sevgili müridler bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Seri programlama tekniğiyle C++ kullanılarak yazılmış kodum var bunu 10 ayrı döngü için paralel programlamaya dönüştürüp dünüştüremeyeceğimi tespit etmem gerekiyor baya araştırdım ancak pek bişey anlamadım, bu alanda da çok yeniyim bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri varmı acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ederim -
rsnalp bunu yazdı
Seri programlama tekniğiyle C++ kullanılarak yazılmış kodum var bunu 10 ayrı döngü için paralel programlamaya dönüştürüp dünüştüremeyeceğimi tespit etmem gerekiyor baya araştırdım ancak pek bişey anlamadım, bu alanda da çok yeniyim bu konuda yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri varmı acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ederimhocam kodu atarsan bakabilirim, unide pp dersi almistim cok hatirlamasam da
-
Openmp hala kullanılıyor mu 😊 Duymayalı yıllar oldu.
Güncel bir "Guide into OpenMP: Easy multithreading programming for C++" rehberinde sorularına cevap bulursun.
-
cukurova bunu yazdı
Güncel bir "Guide into OpenMP: Easy multithreading programming for C++" rehberinde sorularına cevap bulursun.
Ben ünide openmp kullanmıştım. Alternatif olarak ne var acaba c++ da şuan. Boost library mi?
-
DrKill bunu yazdıcukurova bunu yazdı
Ben ünide openmp kullanmıştım. Alternatif olarak ne var acaba c++ da şuan. Boost library mi?
Ben komple adam gibi c++ proje geliştirmedim, sadece kernel erişim için 3-4 tane dll yazmıştım. Oda VS C++ hazır kütüphaneler yetmişti. .Net framework(c#) çıktıktan sonra, birde artık virii vs gibi işlere bulaşmadığım için hiç kullanmadım.
-
nurulmac11 bunu yazdırsnalp bunu yazdı
Şimdiden herkese teşekkür ederimhocam kodu atarsan bakabilirim, unide pp dersi almistim cok hatirlamasam da
PM gönderdim hocam :)
-
cukurova bunu yazdı
Teşekkür ederim :)