Opera 10 Sonunda Çıktı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Haftalardır Beta ve RC sürümleriyle kullanıcılarını meraklandıran tarayıcı, 10. sürümüyle karşımıda.

Firefox ve Internet Explorer 8'in kıyasıya rekabeti süredursun, Opera da tarayıcı pazarındaki yerini iyice sağlamlaştırıyor. Kullanışlı ve şık tasarımıyla büyük bir kitle tarafından tercih edilen Opera, 10. sürümünü yayınladı. Haftalardır RC ve Beta sürümleriyle kullanıcılarını meraklandıran Opera 10'a ilgi büyük. Tarayıcının desteklediği diller arasında Türkçe de yer alıyor.

http://nreklam.onlayn.org/wp-content/uploads/2008/05/opera-logo.jpg

Tarayıcının final sürümünde, betalarda karşılaşmadığımız bir özellik bulunuyor. Opera, kullanıcılarına sürpriz yapmak istemiş belli ki. Turbo adı verilen bu özellik, düşük hızdaki bağlantılarda bile sitenin yüklenmesini hızlandırıyor. Kullanıcı arabiriminde de yeni bir takım değişiklikler mevcut. Yeni bir tema da eklenmiş. Bu yeni tema, oldukça göz alıcı. Opera 10'u buradan deneyebilirsiniz. 

Download Opera version 10.00 for Windows

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Ben acmıstım ama olsun... Görmemiş olanlar vardır belkı bu konuyu gorerek indirirler :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben acmıstım ama olsun... Görmemiş olanlar vardır belkı bu konuyu gorerek indirirler :)
    -----------------------------

kusura bakma hojam görmedim.. arkadaşlar yararlansın demiştim.. bilgi verdiğin için saol..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    opera kullanmak istedim, fakat bi türlü ısınamadım =) umarım opera 10 da bizi operaya çekecek yenilikler vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Tasarımı çok şık olmuş.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 5