Opera 9.5 İle İlgili Bir Sorun!
-
Arkadaşlar Operayla konulara cevap yazamıoruz ya da ben yazamıorum.Herkeste aynı mı bu sorun??İmleç çıkmıyor rene abümüze duyrulur.
-
bu arada söz konusu Opera sürümü 9.5
edit:aa belirtmişim zaten.Gerzek durumuna düştüm a*q*
-
Ben Opera kullanıyorum bir problem olmuyor.
-
9.5 mi seninki de? 9.27 de benim de sorun olmuodu bu sabah güncellemeyle 9.5 e geçtiiimden beri böle bir sorun war.
-
versiyonla alakalı olabilir.. son versiyon beta falan ise böyle bi sorun teşkil edebilir.. orjinal sitesinden indir olmazsa eski versiyonlardan birini kur
-
güncelleemyle yaptığıma göre orjinal sitesinden yüklüyodur heralde.başka bi oluru yoksa tabi.ama hatta changeloga falan baktım yani kendi sitesinden indirdi.
-
bendede opera var sorun yok şu anda.
-
Her zaman derim,
FireFox Forever :)
acısız, kanamasız.
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Her zaman derim,
acısız, kanamasız.
-----------------------------Ne alaka:D Adamlar RC versiyon kurmuslar :)
Şuan için kararlı sürüm 9.27 dir. 9.50 tam stabil değildir. RC olanı indirilmeye sunulmustur.Yani sürekli güncellemeler gelebilir haberiniz olsun.Kararlı çıkana kadar 9.27 kullanınız :)
-
e iyi o zaman (mecburi)deepFreeze wardı zaten ilk restartta gitcek nasılsa.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Her zaman derim,
acısız, kanamasız.
-----------------------------Ne alaka:D Adamlar RC versiyon kurmuslar :)
Şuan için kararlı sürüm 9.27 dir. 9.50 tam stabil değildir. RC olanı indirilmeye sunulmustur.Yani sürekli güncellemeler gelebilir haberiniz olsun.Kararlı çıkana kadar 9.27 kullanınız :)
-----------------------------Ne zaman opera'yla ilgili bir konu görsem kesinlikle senin yorumunu görürüm hep dikkatimi çekmiştir. Nerden geliyor bu içindeki opera sevigisi ya da firefox nefreti
Not : Firefox rulez..