Opera Browser Kullananlar Bakabilir Mi ..?
-
Hocalar bugun opera indirdim son surumunu ve firefox, ie7 kullanodum operada indiriyim kullanayım dedim ve opera diğerlerine göre biraz daha hızlı ve gusel ama sikayetim sudur benim ..;
1. Ayarlar yapılmadığından galiba bilmiorum ama göruntu net dil yani bi siteye girdiğimde sitenin logosu felan net deil diğer browserlar gibi..
2. herhangi bir siteye girdiğimde siteye girdiğimde siteyi daha yavas yavas acıo yani misal; katogorileri yerine yerlestırıyor yazıları yerlerine yeni yerlestiriyıor. ve bu islemleri ben bekliorum bitsin die bazen bekliyorum yorulup firefoxta deniorum böle bi sorun olmuo ama bunda böle bi sorun oluo acaba neden budamı ayarların yapılmamasından mı..?
3. opera kullanan hocalar acaba bana yardımcı olup ayarları söyle yap cok daha gusel kullanırsın ve daha iyi sitelerden gezinirsin ve kullanırsın derlerse cok sevinirim yahi ayarlarını en gusel sekilde sıralarlarsa cok sevinirim ..(( misal= araçlar>tercihler>...şu özellikleri yap dei bilirsiniz .. veya araçlar>tercihler> göruntunun daha net olması icin suraya gir araclardan diyebilirsiniz ..yardımlarınızı bekliyorum simdiden teşekkurler ..?????
-
sen yadırgamışsın kılla tüyle ugraşıyosun kuruldugu gibi kullanılır ek bi ayara gerek yok sadece kişiselleştirirsin firefox'a devam et
-
1. sorunun çözümü için Opera Turbo yu kapat.
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------
1. sorunun çözümü için Opera Turbo yu kapat.
-----------------------------tamm
-
Speed Dial baya bi popülerleşti zaten başka browserlarda da var ama hala kullanmıyosan ona bir de şu Mouse Gestures'a bir alıştın mı operadan başka bi browser kullanmazsın. Bir de Firefox'un kendisinde olmayan ancak eklentiyle yapılabilen çok basit ancak benim için önemli olan bir şey var, o da yeni sekmeyi aktif olan sekmenin yanına açması. Default ayarlarda öyle değil ama ayarlara girince hemen bulursun şu anda yerini tam hatırlamıyorum. 1. sorunun çözümü için Turbo'yu kapatırsan sanırım çözülür arkadaşın da dediği gibi. 2. sorun hakkında bi fikrim yok.
-
nightprince44 bunu yazdı:
Hocalar bugun opera indirdim son surumunu ve firefox, ie7 kullanodum operada indiriyim kullanayım dedim ve opera diğerlerine göre biraz daha hızlı ve gusel ama sikayetim sudur benim ..;
1. Ayarlar yapılmadığından galiba bilmiorum ama göruntu net dil yani bi siteye girdiğimde sitenin logosu felan net deil diğer browserlar gibi..
2. herhangi bir siteye girdiğimde siteye girdiğimde siteyi daha yavas yavas acıo yani misal; katogorileri yerine yerlestırıyor yazıları yerlerine yeni yerlestiriyıor. ve bu islemleri ben bekliorum bitsin die bazen bekliyorum yorulup firefoxta deniorum böle bi sorun olmuo ama bunda böle bi sorun oluo acaba neden budamı ayarların yapılmamasından mı..?
3. opera kullanan hocalar acaba bana yardımcı olup ayarları söyle yap cok daha gusel kullanırsın ve daha iyi sitelerden gezinirsin ve kullanırsın derlerse cok sevinirim yahi ayarlarını en gusel sekilde sıralarlarsa cok sevinirim ..(( misal= araçlar>tercihler>...şu özellikleri yap dei bilirsiniz .. veya araçlar>tercihler> göruntunun daha net olması icin suraya gir araclardan diyebilirsiniz ..yardımlarınızı bekliyorum simdiden teşekkurler ..?????
-----------------------------1- Opera Turbo.
2- Yine valid olmayan CSS ile ilgili, kaliteli sitelerde bu sorun çıkmaz.
3. Aklıma gelen özel birşey yok, birçok farklı ayar kullanıyorum ama...
-
madem konu opera ile ilgili bende bi soru ekliim. oprerayı kullandığımda, kendi sitemdeki google reklamlarını goremiyorum ama diğer tum tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor. tum seceneklere baktım reklam gizle fln diye birşey de yok. bir yerde yanlış yapıyorum ama :|
-
sayfayı yüklendikten sonra göster ayarını açtıysan sayfanın tam olarak ekrana gelmesi biraz gecikebilir. ayarlardan yüklendiği anda göster olarak yaparsan normal hıza ulaşmış olursun
-
o kadar yazı yazdım sıldım tekrar yazalım..
1.sorunu cevaplamıslar..
2. araclar- -tercihler - tarama - sayfa goruntuleme kısmından sayfa yuklendıkten sonra sec.
"Bir de Firefox'un kendisinde olmayan ancak eklentiyle yapılabilen çok basit ancak benim için önemli olan bir şey var, o da yeni sekmeyi aktif olan sekmenin yanına açması"
bu kısmıda "araclar - tercihler - sekmeler - etkın secmenın yanına yenisni ac "tik"koy
@Paranoiattack arkadasım javascript kapatmıs olabilirsin..
-
_Dert_ bunu yazdı:
o kadar yazı yazdım sıldım tekrar yazalım..
1.sorunu cevaplamıslar..
2. araclar- -tercihler - tarama - sayfa goruntuleme kısmından sayfa yuklendıkten sonra sec.
"Bir de Firefox'un kendisinde olmayan ancak eklentiyle yapılabilen çok basit ancak benim için önemli olan bir şey var, o da yeni sekmeyi aktif olan sekmenin yanına açması"
bu kısmıda "araclar - tercihler - sekmeler - etkın secmenın yanına yenisni ac "tik"koy
@Paranoiattack arkadasım javascript kapatmıs olabilirsin..
hocam firefox 3.6 ile bu özellik geldi, peki bunu nasıl kapatabileceğimizi bilen var mı ?