Opera Guncellendi , Kafayi Yedi ...
-
Az once operayi guncelledim , son surumune . Fakat kafayi yedi .
daha once girdigim forum sayfasina girmiyor ,IE'dan girebiliyorum hala .
facebook daki guncel olaylardaki videolar oynatilmiyor , play secildiginde , video gozukmuyor . ses geliyor ama goruntu yok , yani komple video penceresi kayip .
ayrica ses seviyesini secerken , tam aninda degilde , maouse ile surukleyip biraktigimda sesi degistiriyor .
kafayi yedi , ne yapmaliyim :S
-
Tahminimce tam güncelleyemedi herhalde :| silip baştan kur eski sürümüne tekrar güncelle, yada önce 1 restart çek pc'ye, veya ayarlara göz at aksi birşey varmı diye, 1 de turbo devredeyse onu devre dışı bırak.. birde araçlar->tercihler->gelişmiş->içerik buradaki kutucuklara bak..
-
Xir bunu yazdı:
-----------------------------
Tahminimce tam güncelleyemedi herhalde :| silip baştan kur eski sürümüne tekrar güncelle, yada önce 1 restart çek pc'ye, veya ayarlara göz at aksi birşey varmı diye, 1 de turbo devredeyse onu devre dışı bırak..
-----------------------------duzeltim :) sagol yinede ...
operayi kaldirin , sonra c:\users\admin\appdata\opera klasorunu kaldirdim komple .
son sekiliyle tekrar kurdum ve eskisi gibi sorunsuz calisti :)
ayni sorunu yasayan olursa , umarim yardimim dokunur ...
-
sende sağol :|
-
simdide crash oluyor . o bahsettigim forumda , mesaj yazarken crahs oluyor ve program kendini restartliyor ...
-
Sadece o sayfada oluyorsa, uyuşmazlık var.. ön belleği temizlemeyi denedin mi.. araçlar, tercihler, gelişmiş, geçmiş, şimdi boşalt'de kapa aç tekrar..
Buda olmazsa, Application Data/ Opera Klasörünü ismini Opera-old diye değiş..
Olmadı YourUninstaller, veya perfect uninstaller gibi programlarla komple kaldır..
buraya upladım;
http://www.speedyshare.com/files/21591730/Opera_1000_int_Setup.exe
Bunu indir kur ve güncelleme yapma..
bunlarda olmazsa sistem geri yükleme dene.. :)