Opera Hakkında Acil Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    hocam ben opera kurdum yeni ama google chromedeki,yada firefoxdaki kayıtlı şifrelerimi kullanıcı adlarımı nasıl aktaracam operaya , yer imlerini aldım da şifreler kayıtlı kullanıcı adları felan nasıl aktarırım bayada var yani bi yardımcı olun lütfen , tşk...

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    up..

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Bildigim kadariyla aktarilmiyor.

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    uğraştım bulamadım netde de bunla ilgili bir şey yok anca yer imlerini söylüyorda onu saten aktardım bana şifre ve kullanıcı adlar için bir şey lazım , tşk hocam bilgi verdin yinede

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek
    hocam sorması lazımdı , aktarma yapayım mı gibisinden :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

aynen çelik bende öle diyecektim :D normalde uyarıyor aktarım yapılsınmı die sen kaldır tekrar kur soracaktır

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

İşte böyle:

Edit: Sadece yer imleri sandım ama kayıtlı şifrelerini vs.. alabileceğin bir şey bilmiyorum. Özel olarak şifrelenirler onlar. Diğer tarayıcılar da alamazlar (alamamalılar).

anlıyorum.
Toplam Hit: 1033 Toplam Mesaj: 7