Opera İle Reklamları Engelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Opera browser kullanıyorsunuz bir siteye girdiniz ve o kadar fazla hareketli banner,reklam varki sizi rahatsız ediyor

1- sayfa içerisinde sağ tıklayarak içeriği engelle dediğimizde , görmek istemediğimiz bölümleri tıklıyoruz çoklu seçim için shift tuşuna basarak fare ile seçiyoruz , 2-sayfanın yukarsında ki ^^tamam^^ butonuna tıklıyoruz

3-böylece temiz bir ekran elde ediyoruz.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    :)) opera zaten ustten acilan poplari vs kendi kendine acilan sayfalari engelliyor diye biliyorum ..site ici reklamlari engellemek icin verdigin bilgi icin ..thanks
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ben sadece tüm resimleri engelleme özelliği var sanıyodum saol bun öğrendiğim iyi oldu opera da sadece flashblocker olayı yok o da yaoılabiliyor ve çok güzel oluyo olayı isteyen olursa link verebilirim
    edit nerden indirdim hatırlayamadım o yüzden bendekini yolluyorum içinde nasıl yapacağınızı yazıyo ingilizce fakat ingilizce bilmeyen biri daha yapabilir diye düşünüyorum olmadı yardımcı olmaya çalışırım
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 3