Opera 'Nın Ajax Problemi
-
evettt geldik bir başka soruna daha ... Aptal coderlar yüzünden ve düzgün standart olmaması tekrar tekrar uğraşıyorum.
Firefox, safari, chrome'da sıkıntı yok. Opera atraksiyon yapıyor.JAvascript ile ilgili bir durum sanırım. Chrome ile baktım sorun yok. MAntıkende yok zaten. Durumu şöyle özetliyim ;
--
$.ajax({
type: 'POST',
url: './test.php?s='+arguments[0],
data: id,
success: function(b){
$('#main').html(b)
}
});burdan test.php'ye çekiyorum. Test php içeriği ;
switch($_GET['s']){
case '':
case 'anasayfa':
require_once './m/anasayfa.php'; echo anasayfa::gnl(); break;
case 'pano': require_once './m/pano.php'; echo pano::gnl(); break;bu şekilde gidiyor. Sorunumuz ne ?
'Notice: Undefined index: s in /Users/emrecetin/www/ayrox/ayrox.php on line 5'
peki gerçekte s değeri gidiyor mu , gitmiyor mu ?
if(isset($_GET['s'])) echo $_GET['s'];
ekledim ve sonuç ;
'yeniKayit
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /Users/emrecetin/www/ayrox/ayrox.php:5) in /Users/emrecetin/www/ayrox/m/member.php on line 9've altında çıkmasını istediğim şeyler.Yani ? Yani gönderiliyormuş...
Şimdi şöyle yapayım dedim ;
if(isset($_GET['s'])) $s = $_GET['s']; else $s = 'anasayfa';
switch($_GET['s']){bu sefer yeni kayit olayında yine birşey döndürmüyor. Script ile ilgili bir sorun.
Fakat en büyük sorun script ile ilgili bir sorun olmaması zaten.
---
Yeminle sabrediyorum. Bu 3. hata . Bir tanesi aptal php bug'u (kdolamayı değiştirmek zorunda kaldım), diğeri yine header information ki sinir bozucu aptal birşey.
Php napıyorsun amk sen ? Az kaldı Django bekliyor.
Neyse ;
fikri, bilgisi, ilgili olan ? (mümkünse ben delirmeden önce).
explorer'dan sonra opera'yıda yasaklicam az kaldı.
-
php kodlarında mı sorun var? öle bişeyse operayla alakası nedir =)
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------php kodlarında mı sorun var? öle bişeyse operayla alakası nedir =)
-----------------------------php kodlarımda sorun olsa echo dediğimde ekrana bastırmaz.
Ve yine php kodlarında sorun olsa chrome, firefox'tada aynı sorunu çıkartması gerek.
Javascript, php kodlarında hiç bir sıkıntı yok. Fakat kodları operanın yorumlama biçiminde sorun var sanırım.
edit :
tarayıcıyı kapatıp açınca düzeldi... Çıldırtıcak bi gün beni bu tarayıcılar.
Apple+google'ın yaptığı webkit'i kullansada hepsi rahatlasak.