Opera Yardım
-
şimbi ben operadan gayet memnun bir kullanıcıydım taki 1 saat öncesine kadar
opera ile bişey indirirken download hızı nedense yavaşlıyor, başka bi download prosu iledenediğimde daha hızlı indiriyo
şimdi sorun 1.operanın aktarımlarını iptal edip başka bi pro ile (orbit) indirmesini nasıl sağlarız...
2.java uygulamalarını açmıyor bu nasıl düzelir....
şimdiden herkese tşk....
-
C:\Program Files\Opera daki ''Profile'' ve ''Mail'' klasorlerini sil.Sonra operayı tekrar aç.Herşeyi sıfırlanmıs olucak.Bunun dışında pcindeki browserların genel kullanımını kontrol etmeye çalışan bir zararlı yazılım girmiş olabilir.
-
o deiklerinden yok hocam ayrıca ben operanın kendi download yöneticisini iptal edip başka bi
yönetici(orbit)le nası inddirrim diye sormuştum :..:)
-
bildiğim kadarıyla eklentiler var onları kurduğun zaman neyle istiyorsan onunla iniyor opera Türkçe forumlarında bi yerde yazılmıştı bu olay
-
anti_usa bunu yazdı:
-----------------------------o deiklerinden yok hocam ayrıca ben operanın kendi download yöneticisini iptal edip başka bi
yönetici(orbit)le nası inddirrim diye sormuştum :..:)
-----------------------------
İndireceğin dosya adresinin üzerine sağ tıklayıp "download by orbit" e tıklarsan orbit devreye girer direk olarak..
-
2.sorun içinde sağ tıkla>site tercihlerini düzenle>içerik>javayı etkinleştiri seçili hale getir(sadece o sayfa içindeki java çalışır hale gelir)
-
yardımlarınız için saolun hocalar problemi çözdüm....söyledikleriniz işime yaradı