Opera Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek

şimbi ben operadan gayet memnun bir kullanıcıydım taki 1 saat öncesine kadar

opera ile bişey indirirken download hızı nedense yavaşlıyor, başka bi download prosu iledenediğimde daha hızlı indiriyo

şimdi sorun 1.operanın aktarımlarını iptal edip başka bi pro ile (orbit) indirmesini nasıl sağlarız...

2.java uygulamalarını açmıyor bu nasıl düzelir....

şimdiden herkese tşk....  

T.C. Anayasası Madde3:Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütündür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    C:\Program Files\Opera  daki ''Profile'' ve ''Mail'' klasorlerini sil.Sonra operayı tekrar aç.Herşeyi sıfırlanmıs olucak.Bunun dışında pcindeki browserların genel kullanımını kontrol etmeye çalışan bir zararlı yazılım girmiş olabilir.

Long Live Turkey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek

o deiklerinden yok hocam ayrıca ben operanın kendi download yöneticisini iptal edip başka bi

yönetici(orbit)le nası inddirrim diye sormuştum :..:)

T.C. Anayasası Madde3:Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütündür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla eklentiler var onları kurduğun zaman neyle istiyorsan onunla iniyor opera Türkçe forumlarında bi yerde yazılmıştı bu olay

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    anti_usa bunu yazdı:
    -----------------------------

o deiklerinden yok hocam ayrıca ben operanın kendi download yöneticisini iptal edip başka bi

yönetici(orbit)le nası inddirrim diye sormuştum :..:)

-----------------------------

İndireceğin dosya adresinin üzerine sağ tıklayıp "download by orbit" e tıklarsan orbit devreye girer direk olarak..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    2.sorun içinde sağ tıkla>site tercihlerini düzenle>içerik>javayı etkinleştiri seçili hale getir(sadece o sayfa içindeki java çalışır hale gelir)

Hoşgörü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek
    yardımlarınız için saolun hocalar problemi çözdüm....söyledikleriniz işime yaradı

Toplam Hit: 1112 Toplam Mesaj: 7