Operacılar Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

Merhaba, opera için flash block ekletinisi var mı, varsa link olarak verebilirmisin ya ben beceremiyorum yada yok deli oldum 

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

http://operawiki.info/flashblock

http://my.opera.com/Lex1/blog/flashblock-for-opera-9

buralarda bilgi verilmiş ayrıca sayfada bir yere sağ tıkla, "İçerik Engelle..." seçeneğine tıkla ve engellemek istediğin flash dosyasına tıklarsan engellenmiş olur. tüm flashları engellemek istiyorsan ikinci verdiğim linkte bilgi var.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

flash block ne laaa 

flashları kapatmak istiyorsan sitede sağ tıkla içerik engelle var ona tıkla ekranda flash olan yere tıkla engellenecektir :|

sonra tamam de işte

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bileşen arıyorsan Bileşenler menüsünde  bileşen indir diye bir seçenek var komut çubuğunda..

Komut çubuğunbu açmak için O ya bas menü çubuğunu göster de..

Flaşı oynatmasın diyorsan ayarları vardır kendi içinde fakat ben çok bilmiyorum ve kurcalamadım doğrusu uzun zamandır.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

ben bu eklentinin opera için olanını arıyorum

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/ 

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Araçlar

Tercihler

Gelişmiş

indirmelerde / operyla açılan .. işareti var , onu kaldır ve arama penceresine svf yaz flaş zımbırtısını bul ve sil 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

http://my.opera.com/Lex1/blog/flashblock-for-opera-9 9 yazıyor ama içinden muhtemelen 11 versiyonu içinde çıkar yalnız ben tam hatırlamıyorum ama sanırım bu olayı operaya ayar olarak koymuşlardı var yani verdiğim linkteki eleman da bu uygulama için versiyon yazdı 

düzenleme:şunu bir dener misin araçlar>tercihler>içerik sağ tarafta eklentileri etkinleştir diye bir tik var onun hemen altında gerekli olduğunda etkinleştir yazıyor onu bir dene sanırım öyleydi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

chrome veya firefox ta bu tip kargaşalara yer yok.Opera nın minisini kullanın başkası yaramaz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:
    -----------------------------

chrome veya firefox ta bu tip kargaşalara yer yok.Opera nın minisini kullanın başkası yaramaz.

-----------------------------

düzenlemede verdiğim şekilde hallediliyor ama haksız sayılmazsın operaya userjs eklemek firefox a eklenti eklemeye nazaran daha teferruatlı fakat temel ihtiyaçları dahili olarak karşılıyor

Toplam Hit: 893 Toplam Mesaj: 9