Opera'da IDM Görüntü Sorunu ?
-
Artık delirtecek bu sorun beni,
Opera kullanıcısıyım yıllardır artık alıştım değiştirmek istemiyorum bunu, Internet download manager'ıda silmek istemiyorum lazım oluyo çıkamadım işin içinden.
Ekran kartı driver da güncelledim, operayı sildim kurdum güncelledim IDM'i yine aynı şekilde ama yok olmuyo :S
Resimde ki gibi sayfayı aşşağıya doğru indirmeye başladığım zaman o IDM'in kutucuğunun alt hizası komple çizik çizk oluyo görüntü karışıyo 5-10 saniye sonra kendisi düzeliyo ama feci göz tırmalıyo bazen kafayı yedirtiyo insana.
Sorunun çözümü ne olabilir beyler fikri olan var mı ?

-
o kutucuğu tut sürükle, web sayfasına gelmesin ya alt panele ya da üst panele koy
-
__hsyN__ bunu yazdı
o kutucuğu tut sürükle, web sayfasına gelmesin ya alt panele ya da üst panele koy
kendiliğinden geri geliyo zaten tarayıcıyı açıp kapatıunca sol alt tarafa onuda denedim
-
Kutucuğu iptal tuşlar diye bir seçenek vardı sanırım gösterme diyip hallediyorum ben
-
idm yi aç
menüden indirilenler > seçenekleri tıkla
genel tabından, operanın tickini kaldır tamam de bi daha operada çıkmaz o. video indireceğin zaman bu ticki işaretleyebilirsin ya da farklı browser kullanabilirsin.. ben o şekil yapıyorum chome için
-
unbalanced bunu yazdı
idm yi aç
menüden indirilenler > seçenekleri tıkla
genel tabından, operanın tickini kaldır tamam de bi daha operada çıkmaz o. video indireceğin zaman bu ticki işaretleyebilirsin ya da farklı browser kullanabilirsin.. ben o şekil yapıyorum chome için
dediğin gibi hallettim şimdi başka türlü olıyacak sanırım.
Da anlamadığım bu saçma şeyi neden yapıyo, hiç bi tarayıcıda bu şekilde bişey olmuyo sadece operaya özel :|
-
Opera Menü > Ayarlar > Seçenekler > Gelişmiş
Soldaki menüden "Sekmeler"in altından, Gezinti (Browsing yazıyor bende ingilizce)
Orada Smooth Scrolling var onun tikini kaldır. sanırım türkçesi yumuşak kaydırma falan olsa gerek.
Opera'da hafifçe aşağı kayış var ya, onu kapatıyorsun gidiyor o sorunda.