Operanın Sıçtığı An
-
birçok browser kullandım bide operayı deneyeyim dedim, gogulun sağladığı beleş websitemi düzenleyeyim dedim
(http://pages.google.com)
oldu unsupported
ve karsıma:
-----
Oops!
Sorry, your web browser is not yet supported.
Our programming wizards tried their darndest to get Google Page Creator to work with as many browsers as possible.But alas, even the most expert practitioners of web sorcery must sleep now and again, lest their JavaScript magic run dry.
So, for now, you'll need either to download a new version of Firefox or download a new version of Internet Explorer (Windows only),and then come right back.
---
ula javayı falan kurdum son sürüme yükselttim yine olmadı,, bu operayla gogul kavgalımı yoksa benmi bi sıçma gösterişi yapmışım :S ?
-
opera ile xxx.blogspot muhabbetleride olmuyo yanlış hatırlamıyorsam,
forza firefox, gerisi hikaye bence...
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------opera ile xxx.blogspot muhabbetleride olmuyo yanlış hatırlamıyorsam,
forza firefox, gerisi hikaye bence...
-----------------------------kodumun firefoxu pc y çökertti noldu birden anlamadım bişeyler oldu bi setup ekranı cıktı kabul etmedım
,, sonradan firefoxu açmayı denedim bilmemne xml hatası
bi kaldırim tekrar kurayım dedim kaldırdım reset attım daha acılmadı pc :S ne kullancamı sasırdım
-
IE 7 kullancaksın bide google tool bar kurcaksın üstüne. Bill amcayı üzme :D
-
ie 7 de vb yi bozuyo :S ieframe.dll zımbırtı hatası falan cıkartıo çözemedım
ie nin çözumunu bulsam o konuda ie kullanacam ama yok,,
-
valla bilgisayarin saglam olmaliki o program calismali PC dursa bile anlatabildimmi.o acidan her turlu Mozilla.İE 7 baya bi zorlanacak eminim bu sefer
.