Operasyondan Görüntüler Pkk İnine Baskın
-
-
o ortamda olmak vardı be..
-
Süper ötesi bişey yaa. Aslanlarımız işte tüm pkk lı hainlerin sonu böyle olacak !
-
10 numara video :) Yalnız bu video şimdiki operasyondan değil yanlış olmasın daha eski bu ;) sonucu değiştirmez tabi tık plase köşe
-
2 Tane leş gördüm ya nasıl sevindim. gebersin kahpeler..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
-
beyler videoyu hemen indirmenizi tavsiye ediyorum youtube bu videoyu farkettiğinde kesinlikle silecektir.
-
Galatasaray fenerbahçe kupa maçının görüntüleri mutlaka izle :) Burası ilginç geldi bana, Youtube nasıl silerki bu doğru değildir, oysa başka türlü her pislik kalıcı olarak duruyor orada.
Her neyse Harekat Erdemle yürütülmüş, Askeri nizama uygun olarak Noktalanmış. Eskide olsa Görüntüleri yeni gördüm Teşekkür ederim.
-
vidyonun başlığı güzel, silinmemesi açısından. bizim görüp gururlanmamız, o.çocuklarının görüp tırsmaları açısından güzel.
bu sefil embesiller, dünyanın en mal insanları. kafaları öyle yıkanmış ki teslim olmayı bile akıl edemiyorlar. gerçekten de ölmeyi hak ediyorlar.
video da internethabere düştü, artık silinmesi an meselesi ..dtp itiraz eder :S
-
Konuda ki tüm postlara iyi bakın bakın,bir tanesi sizinde dikkatinizi cekicektir,bazılarının videodaki göruntulerle kendi cıkarlarına ters dustugunun göstergesidir ve konuyu baltalamaya yönelik bir ustu kapalı posttur
editlemesse göruceksiniz.