folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Operasyondan Görüntüler Pkk İnine Baskın

Operasyondan Görüntüler Pkk İnine Baskın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Operasyondan görüntüler PKK inine baskın

http://www.youtube.com/watch?v=XP3fKZAWNxI  

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    o ortamda olmak vardı be..

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Süper ötesi bişey yaa. Aslanlarımız işte tüm pkk lı hainlerin sonu böyle olacak !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zulu
    zulu's avatar
    Erkek
    10 numara video :)  Yalnız bu video şimdiki operasyondan değil yanlış olmasın daha eski bu ;) sonucu değiştirmez tabi tık plase köşe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

2 Tane leş gördüm ya nasıl sevindim. gebersin kahpeler..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    beyler videoyu hemen indirmenizi tavsiye ediyorum youtube bu videoyu farkettiğinde kesinlikle silecektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Galatasaray fenerbahçe kupa maçının görüntüleri mutlaka izle :) Burası ilginç geldi bana, Youtube nasıl silerki bu doğru değildir, oysa başka türlü her pislik kalıcı olarak duruyor orada.

Her neyse Harekat Erdemle yürütülmüş, Askeri nizama uygun olarak Noktalanmış. Eskide olsa Görüntüleri yeni gördüm Teşekkür ederim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

vidyonun başlığı güzel, silinmemesi açısından. bizim görüp gururlanmamız, o.çocuklarının görüp tırsmaları açısından güzel.

bu sefil embesiller, dünyanın en mal insanları. kafaları öyle yıkanmış ki teslim olmayı bile akıl edemiyorlar. gerçekten de ölmeyi hak ediyorlar.

video da internethabere düştü, artık silinmesi an meselesi ..dtp itiraz eder :S

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Konuda ki tüm postlara iyi bakın bakın,bir tanesi sizinde dikkatinizi cekicektir,bazılarının videodaki göruntulerle kendi cıkarlarına ters dustugunun göstergesidir ve konuyu baltalamaya yönelik bir ustu kapalı posttur

editlemesse göruceksiniz.

Toplam Hit: 1239 Toplam Mesaj: 9