Operator Kampanyaları
-
ben kıbrısta geldim , sevgilim Türkiyede.Burda 300 kontore 5 bin sms kampanyası var.Türkiyede avea, vodafone yada turkcellde böyle birşey varmı ? 100 kontore 5 bin sms fln ??
Kıbrıs yurt dışı sayılıyor, yurt dışına gerek.Avea arasında var ama yurt dışına sms kampanyası lazım.Haberi olan, bilgisi olan varmı ?
-
Vadafone de, 40 kontor e her yöne aylık 3 bin sms olayı var...
turkcellde de 50 kontor e 5 bin olması gerekiyor.
-
yurtdışı mı abi ?
-
kontor kalktı abi :D
-
Alt satırı okumadım, yurt içi. Yurt dısı bir paket duymadım kardeşim.
Adamım kontrol kaldı ama zumsuk kontor hesabı sormus ona göre yanıt verdim :)
-
vodafonun olması lazım galiba. tam emin değilim ama
-
Turkcell'de şöyle birşey var;
- Uluslararası SMS Paketleri'nden, görüşme yapabilen tüm bireysel ve kurumsal Turkcell aboneleri faydalanabilir.
- Bireysel ve kurumsal hat kullanan aboneler almak istedikleri paket türüne göre SMS 30 veya SMS 100 yazıp 7250'ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirler.
- Uluslararası SMS Paketleri için başvuru yaptıktan sonra hattınıza talebinizi onaylamanız için bir mesaj gönderilir. Bu mesajı EVET yazarak cevapladıktan sonra size gönderilecek onay mesajının ardından SMS paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bir aylık bir pakettir ayrıca bilgin olsun, paket bittikçe eger hattında yeterli TL varsa yeniler bu paket kendini. İptal etmek istersende gerekli msjlaşma bilgileri var Turkcell kampanyalar sayfasında.
Ücretlendirmelerde şu şekilde;
SMS 30
Faturalı Hatlar 5 TL
Hazır Kart 6 TL
SMS 100
Faturalı Hatlar 9,90 TL
Hazır Kart 11,90 TL