Operatör Net Hızı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Avea kullanıyorum ve 3g modunda dün hız testi yaptım.2.17 mb arası gitti geldi hız.Sizcede Bakırköy gibi İstanbul'un göbeği sayılabilecek yerde bu hız düşük değil mi ? Sizin 3g hızlarınız nasıl ? Hız testi için ; http://3ghiztesti.com/

Not : Opera Mini gibi tarayıcılardan değilde telefonun kendi tarayıcısı ile girin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben pcden test ettim sonuç 1.74 Mbps

bu da speedtestin.

yani senin 2 küsur hızın normalde 25 falan :F

sII nin 3g testi aveada yaklaşık 16 mbit çıkıyo. ama 100 mblik dosyayı 10dk de indiriyo :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

senin verdiğin o linkten hız testi yapma, test yaptığı o yalandan veri boyutu çoook küçük olduğu için gerçek hızdan düşük gösteriyor biraz daha,

http://www.speedtest.net/  adresinden dene

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Kullanan kişi sayısının fazla olduğu yerlerde trafikte yüksek olacağından hızın düşük olması normal. 

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

benim bildiğim 3g de turkcell A sertifikasına sahip o yüzden onlarda 20mb üstü bişey vodafone ve avea da C sertifiasına sahip onlarda son hız 7 MB ama avea bunların ıçinde en kötüsü diyebilirm bende de önceden avea vardı max 5mb  görüdm şimdi vodafona geçimdi 7-6 mb arasında değişiyo

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

senin verdiğin o linkten hız testi yapma, test yaptığı o yalandan veri boyutu çoook küçük olduğu için gerçek hızdan düşük gösteriyor biraz daha,

http://www.speedtest.net/  adresinden dene

Evet haklıymışsın.Telefonu wireless modem yapıp bilgisayardan test yaptım gece yarısı 4.5 megabit download gördüm.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 811 Toplam Mesaj: 6