Opera’Yı Geliştirmek İster Misiniz?
-
daha önce google chrome ve mozilla için böyle konu açmıştım şimdi sıra operada :) demek ki Bill amca kendine güveniyor en çok kullanılan 4 tarayıcının 3ü müşterilerden açık bulması için yardım istiyor
Dünyanın en hızlı web tarayıcısı sloganıyla yola çıkan Opera, tarayıcı pazarının başrol oyuncularından. Tabii bu başarısının büyük bir kısmını geliştiricilerine borçlu. Bu nedenle firma, Opera’ya katkı sağlayabilecek geliştiricileri için daha sorunsuz bir geliştirici sürümü yayınladı.
Opera 10.70 geliştirici sürümünde 40’tan fazla hata giderilmiş. Bir önceki sürüm olan 10.61’de bulunan güvenlik açıklarının da kapatıldığı 10.70, yeni HTML5 ve CSS3 özellikleriyle donatılmış. Şayet siz de Opera’ya katkıda bulunmak istiyorsanız, yazılımı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.
-
Opera çok iyi.. tek kusuru internet download manager'la tam uyumlu çalışmıyor..
-
bende nedense opera ara sıra çöküyor yoksa tasarım olarakda hız olarakda şahane
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Opera çok iyi.. tek kusuru internet download manager'la tam uyumlu çalışmıyor..
-----------------------------aynen hocam şiddetle katılıyorum
-
an itibariyle opera kullanıyorum. amma lakin ki tüm tarayıcıları kullanıyorum genelde.
-
operanın bütün betalarını kullandım bi tek su an bahsi geçeni denemedim ... totalde 1 yada 2 kez çöktü onlarda benim yüzümdendi sanırsam...
-
operayı sadece 1 defa çökertmeyi başardım ondada opera üzerinde bi güvenlik acıgı denıyordum. acık calısınca tarayıcı cokmuştu. başkada çöktüğünü görmedim.
yaşasın opera! :) Bu betayı denemicem, çökmeler olabiliyor beta'da, tam sürüm çıksın anında güncelleriz :) -
opera eksiden kullanıyordum bendede bir kaç kere çökdü.bir servere trojan upload yapıyordum kaspersky açık unutmuşum kaspersky trojanı tutmasıyla operada çökdü :)
-
taraf tutmak gibi olmasın ama Opera her zaman daha iyi.. milletin para verip kullandıgı zamanlarda az aramıyordum serial key vs..
yola paralı ürün olarak basladıgı icin kullanıcı portföyü ve talepleri hep farklı olmustu, zaten bir cok ilki hep Opera yapar digerleri sonra eklerdi buda müsterilerinin katkısıyla olmaktaydı..
neyse, acıgı en az olan tarayıcı her zaman kendisi olmustur ileride de pek degisecegini zannetmiyorum..